jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 17/07/2019

Summer ready met Champion

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe trends opgekomen, denk aan de old-school outfits die een comeback maken en nu opnieuw rocken. Met de revival van de retro trends, zien we eveneens de terugkeer van de neon gekleurde outfits, de chunky sneakers, popper pants en NOG VEEL meer.

Eén van de trends die altijd zal blijven is de retro style onze favo throwback labels! Retro is IN en merken zoals Champion zijn terug om te shinen op straat. Zin in some new stuff voor de zomer? Champion’s musthave collectie voor zowel heren als dames is net gedropped bij JD. Benieuwd naar Champion en de nieuwste looks? Scroll down en ontdek!

The story behind the Brand

Zo’n 100 jaar geleden is het label Champion opgericht in Rochester, New York. Alle collecties van Champion refereren sterk aan de authentieke heritage style. Van 1919 tot nowadays heeft het merk zich altijd gericht op innoveren, streetwear van toen heeft een switched up look gekregen.

De streetwear van nu zijn is uitgevoerd met grote logo’s. Champion’s iconische ‘C’ logo was voor het eerst te zien in de ’50s – op de linkermouw van sweaters. Zowel het logo en de ‘C’ zijn synoniem aan het merk. Het legendarische ‘C’ logo is represented bij iedereen, van sporters tot artiesten zoals Kylie Jenner, The Game, Kanye en nog veel meer.

Terug in de geschiedenis. Champion was de bedenker van de hoodie en was in de ’70s het eerste merk dat een sweater met capuchon ontwierp. De hoodie was de perfecte layer om te dragen tijdens laidback momenten, sportsessies en als layer tijdens je warming up.

Summer ready

Champion heeft een enorme range summer items gedropd zodat we on-point de zomer doorkomen. Wil jij de iconische ‘C’ zelf rocken? Wij hebben de beste looks van de nieuwe collectie voor je op een rij gezet. Check it out!

For the girls…

Een combi look waar we geen genoeg van kunnen krijgen deze zomer zijn de shorts en tanktops! Keep it cool met een Mesh Tank Top en Tape Waist Shorts voor een sports-inspired look als je thuis bent of op het sportveld.

We weten allemaaal dat het Nederlandse zomerweer onvoorspelbaar is maar met dit Logo Stripe Tracksuit blijf jij warm en covered op de minder zonnige dagen. Draag het trainingsjack en de trainingsbroek afzonderlijk voor een perfecte everyday style. Of combineer het jack en de broek voor de ultieme off-duty look. Say hello to monochrome vibes!

For the Guys…

Wat het seizoen ook is, een logo t-shirt is onverslabaar als het gaat om comfy off-duty wear. Het JD exclusieve Boucle Script T-Shirt is simpel maar een musthave, het ultieme go-to t-shirt voor chill dagen. En weet je wat nog beter is? Dit shirt komt in vele kleurstellingen van bold oranje tot cool blauw.

Swimwear dragen als streetwear? Easy does it! Verschijn in een retro look op festivals of op het strand met de All Over Print Swim Shorts. Draag hem zonder shirt voor een bold style of combineer het shirt met een Champion tee voor een casual everyday vibe.

 

 

Looking for more outfits? Update dan nu jouw summer ‘drobe en check de nieuwste items van Champion online!

Lees meer zoals dit

Volgende blog