jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 16/08/2019

Ervaar het comfort van Nike Joyride Tech

De Joyride Run Flyknit sneakers zijn nu verkrijgbaar bij JD Sports! Deze on-point hardloopschoenen zijn uitgerust met de nieuwste demping technologie ”Joyride”. Ervaar het comfort nu want dit is gegarandeerd een game-changer.

De nieuwste tech bestaat uit foam kralen in de midsole en hiel; dit alles voor een next-level demping en lichtgewicht energy-return. Wil jij weten hoe het precies werkt? Lees dan nu snel verder voor alle details van de Joyride technologie!

Joyride(news.nike.com)

Hoe werkt het?

De technologie bestaat uit duizenden kleine TPE-kralen die in zonaal afgestemde pods worden geplaatst. De schuimkralen worden vervolgens alle richtingen uitgezet.

Het voordeel hiervan is dat, ongeacht hoe je voeten de grond raken tijdens het hardlopen, de duizenden kralen worden samengedrukt en vervolgens uitgezet op een manier die vormt naar de  contouren van je voeten. Hierdoor ervaar je gegarandeerd next-level demping.

Met behulp van een dynamisch voetbed reageren de kralen op je voetlengte, terwijl gebieden met een hoge impact worden opgevuld met extra kralen om het comfortniveau hoog te houden.

Het hielstuk bestaat uit vier afzonderlijke pods verdeeld over de tussenzool en de meeste kralen voor een verbeterde energieteruggave. In het voorvoet zijn er minder kralen om een soepele voorwaartse beweging mogelijk te maken.

Joyride(news.nike.com)

Hoe is het gemaakt?

Joyride technologie is net als de overige Nike technologieën pas na meerdere testjaren uitgebracht.

Om de perfecte hoeveelheid compressie en expansie van de TPE-kralen te krijgen, heeft Nike meer dan 150 verschillende materialen gebruikt om het gewenste resultaat te krijgen.

Door de pods zonaal af te stemmen, kon Nike een balans vinden om de kralen gelijkmatig te verspreiden. Het resultaat: Maximale ondersteuning tijdens het hardlopen.

Next-Level performance… 

Ervaar Joyride technologie nu zelf en scoor de Nike Joyride collectie voor heren en dames hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog