jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 25/08/2021

Exclusieve raffle toegang: PUMA Mirage Sport

PUMA is terug met een nieuwe dosis van de Mirage Sport en wordt vertegenwoordigd door hip hop duo Young T en Bugsey. That’s right, stapels nieuwe colourways zullen op 30 augustus ’21 gelanceerd worden. En het allerbeste? Ze zijn allemaal alleen verkrijgbaar bij JD.

We geven JDX-leden de kans om een paar te reserveren vóór de launch in onze exclusieve raffle!

Lees snel verder om te weten hoe…

Geïnspireerd door de DJ cultuur

In juli dropte PUMA de Mirage Sport; een all-new silhouet waarin moderne details combineert met stijl van vroeger. Fast forward naar nu en de Mirage Sport zal lanceren in niet één of twee, maar in wel vier JD exclusieve colourways.

De retro-inspired stijl krijgt een hele nieuwe look, geïnspireerd door energieke clubscènes aangewakkerd door felle stroboscooplichten en zware bas. De Mirage Sport heeft een bovenwerk van ademend mesh en synthetisch leer en is voorzien van PUMA’s signature IMEVA-middenzool voor lichtgewicht comfort met een premium gevoel – een echte mix tussen klassieke sportitems en streetstyle.

Reserveer nu

De online raffle is exclusief beschikbaar voor JDX-leden en geeft je de kans om een paar te reserveren voor de lancering. Sound good? Download nu de JD app en doe mee aan de JDX raffle!

Deelnemers moeten zich vóór 12:00 uur op 29 augustus ’21 aanmelden voor de raffle. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

QR Code Download the App

app jd
app jd

Lees meer zoals dit

Volgende blog