jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 24/09/2021

Net gelanceerd: Downsized BOSS

Check deze premium looks! BOSS is terug en het merk brengt high-end kleding in alle kindermaten. Bekijk deze gloednieuwe collectie met alle benodigdheden voor je weekend ‘fits.

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe wardrobe. Met de kleding van BOSS zul je op je best zijn.

BOSS voor kids

Supreme Staples

Breng je basics naar een nieuw level en leg de basis voor je street-ready stijl met de nieuwste reeks T-shirts. Van klassiek wit tot knalblauw… Ga voor een next level wardrobe met deze T-shirts!

Koud buiten? Check dan ook de superzachte hoodies en joggingbroeken voor een opvallende look op off-duty dagen. De hoodies en joggingbroeken zijn gemaakt van zacht katoenen fleece.

BOSS voor kids

Weekend Wear

Nog meer looks? Check dan de reeks polo’s van BOSS.

Met knoopsluitingen, puntkragen en manchetmouwen zijn deze premium polo’s een must-have in je weekendcollectie. Met contrasterende details en het iconische logo op de borst geborduurd, zijn deze signature shirts een kenmerk van elke BOSS look.

BOSS voor kids

Pad Out Ya Style

Ook als het op jassen aankomt, is BOSS er helemaal klaar voor. Turn heads met een klassieke puffer jack! Deze jas is gemaakt van lichtgewicht maar duurzaam geïsoleerd dons voor warmte. De jas heeft een volledige rits aan de voorkant, elastische boorden, een vaste capuchon en zijzakken.

Wil je meer zien? Voeg een legendarische look toe aan je wardrobe en shop de volledige BOSS collectie hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog