jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 14/01/2019

GET FIT: FAT BURNERS DIE ECHT WERKEN

New year, new you? Of misschien omdat jouw favoriete jeans na de feestdagen wat strak zit? Wat je motivatie ook is om te gaan sporten, wij tippen jouw de beste fit fat burners om het nieuwe jaar goed mee af te trappen!

Geschikt voor sporters van elk niveau en elke leeftijd. Deze fat burn exercises heb jij nodig voor het afvinken van jouw gym goals! Are you ready?

2019 Get Fit Fat Burners

Rope Wave

Heb je al gehoord over de voordelen of heb je deze techniek al eens op Instagram gespot? De Kardashian girls nailen deze workout op Snapchat. De Rope Wave is overduidelijk één van de beste manieren om vet te verbranden terwijl je tegelijkertijd aan de opbouw van je spiermassa werkt.

Deze workout is gericht op het gehele lichaam. Van de spieren in je handen tot aan de stabiliteit van jouw voeten. Vet wordt op de juiste plekken aangepakt terwijl je werkt aan een goede vorm en houding van jouw armen, rug en buik.

Hoe werkt het?

Begin in een comfy squat positie en hou het uiteinde van het touw stevig vast. Strek je armen omhoog in een snelle beweging en laat het touw de grond raken. Herhaal deze oefening vier keer voor 1 a 2 minuten. Wanneer je denkt dat je meer aan kan verleng je de tijd.

Mountain Climbers

Scherp jouw gym sessie aan met een oefening dat zich op bijna elk spiertype focust. Perfect voor het verbranden van vet op je buik, biceps, heupen en dijen. De mountain climbers workout combineert het opbouwen van spieren met het verbranden van calorieën. Een ideale manier om je body een lift-up te geven!

Hoe werkt het?

Mountain climbers betekenen vrijwel precies als wat je hierbij zou vermoeden, alleen dan omgedraaid. Begin in de plankpositie en houd je lichaam recht en spieren gespannen. Trek je rechterknie omhoog naar je borst, trek dan snel je borst naar links terwijl je de eerste naar achteren duwt. Herhaal deze beweging zo snel en veilig mogelijk voor 5 keer.

Wil jij een tandje bijzetten? Laat je handen dan rusten op een verzwaarde bal om je balans en kracht te testen.

2019 Get Fit Fat Burner Exercises

Hip Raises

Wil jij werken aan je billen? Heup exercises zijn één van de beste oefeningen om de bilspieren op gang te krijgen. Doordat jij je hierbij zowel op je billen als je heupen focust zullen je taille, heupen en dijen afslanken. Je krijgt een strakker figuur terwijl je spieren zich opbouwen. Hierdoor ben jij extra gemotiveerd om je training af te ronden.

Hoe werkt het?

Begin door plat op je rug te gaan liggen met je knieën gebogen en je armen recht naast je. Licht je heupen op zodat je lichaam waterpas is vanaf je schouders tot je knieën. Wacht 5 seconden, knijp je spieren samen en herhaal dit gedurende 5 rondes van 10 heup lifts.

Wil je deze oefening een beetje opvoeren? Leg dan een gewicht op je heupen (ondersteun dit met je handen) en herhaal deze bovenstaande techniek met en zonder een pauze tussendoor. De Hip Raises is niet alleen een belangrijke oefening binnen jouw wekelijkse workout routine, het is ook een ideale warming up om je sessie mee te beginnen. Op deze manier warm jij je spieren op en ben jij ready voor de rest van je gym sessie.

2019 Get Fit Fat Burners
2019 Get Fit Fat Burners

Touwtje springen

Het klinkt ouderwets, maar het is bewezen dat touwtje springen één van de beste core workouts is! Een perfecte go-to als warming-up voor de beste boksers ter wereld (check Anthony Joshua om te zien hoe je dit doet). Touwtje springen verhoogt de hartslag en verbrandt vet in zowel het boven- als onderlichaam. Het is niet alleen een nuttige training maar helpt ook bij het werken aan je balans en coördinatie. Voor maximale impact spring je met beide benen tegelijk en zorg je dat je dit in een vloeiende beweging zo lang mogelijk volhoudt- push your limits!

2019 Get Fit Fat Burner Exercises

Zin om je gym look een upgrade te geven zodat jij deze fat burn oefeningen in een smashing style kan afvinken? Check dan nu onze nieuwste dames sportkleding online en shop een fierce look! 💪

Lees meer zoals dit

Volgende blog