jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 18/01/2019

SMASH IT WITH ARM EXERCISES

2019 is het perfecte moment om aan de slag te gaan met jouw gym goals! Om af te vallen denk je vaak het eerste aan hardlopen, maar heb je ook al eens gedacht aan krachttraining? Met krachttraining zet je niet alleen de vetverbranding op gang, maar focus je ook op de lichaamsdelen waar je aan wilt werken. In de gym heb je misschien al cardio lessen gevolgd en op de loopband gerend, maar je mist nog iets belangrijks…het creëren van sterke armen!

Het begin is even moeilijk, want aan je armen werken is een langzaam proces als jij je er niet op focust. Wil jij in een versneld tempo naar supersterke en getrainde armen toewerken? Wij tippen je de must-do arm exercises voor jouw next workout. Check ze hieronder!

Big Up The Bicep Curls

Een classic, een musthave en het zorgt ervoor dat je in no time supersterke armen creëert. Deze oefening is ideaal om in de gym of thuis te doen. De Bicep Curls exercise zorgt er voor dat je jouw biceps tegelijkertijd traint. Als je het eenmaal onder de knie hebt kan je het gewicht verzwaren en voel je echt dat het vet verbrandt.

De Workout

Dip It Down Low

Tricep dips zijn gericht op de achterkant van je armen en je kunt deze oefening overal uitproberen. Van de leuning van je bank tot aan de trap in de gym, zo lang je maar naar beneden kan zakken werk jij aan het vormgeven van jouw armen.

De Workout

Voorkom stress met een Shoulder Press

Wanneer je wilt werken aan het vormgeven van je bovenarmen, is een shoulder press een must-do binnen jouw workout routine. Deze kleine oefening kan je uitvoeren naast het controleren van je ademhaling zodat je na een lange dag ontspannen bent.

Gericht op het versterken van de spieren en het versterken van de hele arm. Start vandaag nog met deze workout en je zal het resultaat in no time zien (en voelen!).

De Workout

De Tricep Push Back

Iets moeilijker om eigen te maken, maar de Tricep Push Back is all about het werken aan de achterkant van die triceps. Wanneer je deze techniek eenmaal onder de knie hebt zullen zowel jij als je triceps  schreeuwen om meer en je krijgt die getrainde armen waar je altijd al van droomde…

De Workout

Raise it Up! Side to Side

De Side raise oefening richt zich op elke spier in jouw armen – waarbij de focus vooral ligt op de bicep en tricep. Droom jij ervan dat je armen er vanuit elke hoek mooi uit zien? Check this one out!

De Workout

Al zin om naar de gym te gaan? Voeg deze arm exercises toe aan je wekelijkse workout sessie en je hebt getrainde armen!

Lees meer zoals dit

Volgende blog