jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 21/03/2019

GAME OF THRONES x ADIDAS ULTRABOOST: COMING SOON

Brace yourself sneakerheads! Want adidas heeft de handen ineen geslagen met de razendpopulaire HBO serie Game of Thrones. Nu Game of Thrones het laatste seizoen aftrapt, zorgt adidas ervoor dat jij als trouwe fan jouw passie voor de serie kan showen met de adidas x Game of Thrones collectie – Vanaf 22.03.19 is deze collectie van adidas Ultraboost verkrijgbaar bij JD Sports!

Check below 4 stunning sneakers inspired by deze bloedstollende fantasy serie..

House Stark

In 2011 verscheen Game Of Thrones op ons beeldscherm en heeft in de loop der tijd iedereen getransformeerd tot fantasy fan, inclusief de sneakerheads! De vele intrigerende karakters en de familiehuizen die strijden om de macht over Westeros en de IJzeren Troon. Het is tijd om jouw kant te steunen en jouw support te showen in de strijd om de Zeven Koninkrijken!

Eén van de grootste huizen in het noorden van Westeros is die van de Starks. De Starks zijn zeer loyaal en hebben de beste bedoelingen. Sinds Aegon’s verovering dragen ze de titel Wardens of the North en regeren ze vanuit het oude kasteel van Winterfell. Met het signatuur van de Direwolf en het motto “Winter is Coming” in het achterhoofd, zijn de Starks altijd ready tijdens conflicten en barre weersomstandigheden.

adidas speelt hierop in met het droppen van The House Stark Ultraboost. Uitgevoerd in een grijs-zwarte colourway en ontworpen met een ademend Primeknit bovenwerk. De lederen en suede overlays leveren de nodige support. Deze sneakers zijn uitgerust met een winterised enkelkraag to keep you comfy. Uitgerust met adi’s legendarische Boost midsole en een aggressive buitenzool. Deze House Stark sneakers zijn voorzien van de Direwolf signatuur op de binnenzijde van de tong en “Winter is Coming” detail op de hiel.

Ultra Boost Game Of Thrones

Night’s Watch

De Night’s Watch is een militaire orde die ‘The Wall’’ verdedigt en onderhoudt; een 700 voet ijsstructuur die de 300-mile lange grens bedekt, die de zeven Koninkrijken scheidt van bedreigingen die buiten de muur liggen. Onder leiding van de Lord Commander, de hoofdmacht van de Night’s Watch is gestationeerd op Castle Rock.

Deze sneakers komen in een zwarte colourway met witte accenten. De Night’s Watch Ultraboost heeft een Primeknit bovenwerk met synthetische overlays. Geplaatst op een Boost midsole voor demping wanneer je langs ‘The Wall’’ patrouilleert. Afgewerkt met een “Night’s Watch” detail op de hiel, deze sneakers zijn eveneens voorzien van de openingszin van de Night’s Watch-eed aan de binnenkant van de tong: “Night gathers, and now my watch begins”.

Game of Thrones Ultra Boost

White Walkers

De ijsachtige wezens uit de Lands of Always Winter, de White Walkers werden voor het eerst ontwikkeld door de Childern of the Forest om hen te beschermen tegen de komst van de First Men. De White Walkers werden bevrijd van de heersende Childern of the Forest en marcheerden naar Westeros waarbij ze de doden vermoorden en reanimeerden, voordat ze door de mensen van Westeros werden tegengehouden. ‘The Wall’ werd vervolgens ontwikkeld om Westeros te scheiden van het onbekende. 8.000 jaar geleden en nu lopen de White Walkers opnieuw onder begeleiding van de Night King richting Westeros.

De White Walker Ultraboost verschijnt met een wit Primeknit bovenwerk, met supportive ijsblauwe synthetische overlays. Geplaatst op een Boost midsole, deze sneakers zijn afgewerkt met contrasterende zwarte 3-Stripes op de zijkanten. Final touch is het “Winter is Here”  detail op de hiel om hun komst in Westeros aan te duiden. Verder zijn deze kicks voorzien van White Walker symbolen aan de binnenkant van de tong.

Game Of Thrones White Walker

House Targaryen

Oorspronkelijk afkomstig uit Valyria. De Targaryens kwamen voor het eerst naar Westeros tijdens de verovering van Aegon toen Aegon en zijn zussen Visenya en Rhaenys hun draken gebruikten om het land te domineren. De Targaryens regeerden 300 jaar voordat King Aerys II werd misbruikt tijdens Roberts opstand. Aerys’ overgebleven kinderen Viserys en Daenerys vluchtten van Westeros naar Essos, waar Daenerys steun kreeg, een leger opbouwde en moederde over drie draken met als doel de Zeven Koninkrijken terug te winnen.

De Targaryen Dragons Ultraboost is uitgerust met een zwart Primeknit bovenwerk dat langzaam vervaagt naar oranje en rode details bij de teen. Deze sneakers zijn voorzien van synthetische overlays en rusten op een zwarte Boost midsole. Afgewerkt met het House Targaryen motto “Fire and Blood” op de hiel. Het symbool van de Driekoppige Draak siert de binnenkant van de tong.

Game Of Thrones Ultra Boost

Breng jouw favoriete fantasy world tot leven met de Game Of Thrones Ultraboost collectie van adidas! De 6 sneakers uit deze collectie zijn geïnspireerd op verschillende huizen, groepen of karakters uit de serie. Naast de smashing colourways die de belangrijkste karakters representeren is elke schoen afgewerkt met een slogan of signatuur van een personage uit de serie. Met deze sneakers ben jij ready to tune into HBO voor het slot van Game Of Thrones!

Make them stare en show jouw passie voor Game Of Thrones! Noteer de releasedatum 22.03.19 vast in je agenda om jouw paar te scoren!

Lees meer zoals dit

Volgende blog