jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 05/05/2021

Get exploring with Berghaus

Op zoek naar looks die geschikt zijn voor zowel in de bergen als op straat? Dan ben je hier aan het juiste adres! Berghaus heeft dé lente- en zomerstijlen voor je.

Het merk staat bekend om hun avontuurlijke all-terrain kleding en heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar onderdeel van elke wardrobe. Berghaus komt nu met een totale mix van outdoorkleding met het signature straat randje.

Summer Vibes Only

Blijf actief met de reeks ademende T-shirts met zweetafvoerende technologie. Zo blijf je fris, ook als de zon schijnt. Als de zon ondergaat en het avond wordt, blijf je opvallen dankzij de reflecterende strips.

Breng je vibe naar een nieuw level met een klassiek organisch T-shirt dat geschikt is voor elk plan. Deze tops zijn ook ideaal voor laidback looks op off-duty days.

All Weather Essentials

Need to layer up? Geen probleem. Ga voor een 1/4 zip fleece voor vroege ochtenden of late-night sunsets. Met Berghaus’ fleeces ben je verzekerd van essentiële, lichtgewicht warmte.

Stormt het? Trotseer de kou met een ultralicht jack om je koel en droog te houden in de hevigste regenbuien. De jacks zijn voorzien van waterproof technologie. Deze luchtige jacks zijn een must-have voor elke Nederlandse zomer.

Dus of je nu een berg aan het beklimmen bent, aan het kamperen bent met vrienden of naar de plaatselijke kroeg gaat… Berghaus heeft dit seizoen alles in huis.

De collectie bestaat uit verschillende kleuren, van levendige blauwtinten tot grijstinten exclusief bij JD. Shop de nieuwste collectie hier!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog