jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 12/04/2019

GET YOUR EASTER HOLIDAY LOOK

Pasen staat weer voor de deur! Met de familie Paasbrunch en tijdens het verstoppen (én eten 😉) van de mand met choco paaseieren wil jij er natuurlijk op je paasbest uitzien. Heb je nog geen passende oufit gevonden? No worries! Wij van JD Sports bieden je de mooiste outfits voor een on-trend Paasfeest. In onze Spring Holiday collectie vind je de nieuwste sneakers, outfits in bright colours en stijlvolle accessoires waarmee jij jouw Easter Holiday look rocked.

Check nu below de highlights uit onze collectie!

Spring-ready sneakers

Als het tijdens de paasdagen zonnig weer is ga je naar buiten voor een wandeling of runsessie. Wat past daar beter bij dan een paar splinternieuwe sneakers? Dit seizoen kunnen we geen genoeg krijgen van ademende sneakers met een Flyknit of Primeknit bovenwerk. Ervaar bijvoorbeeld het comfort van de fresh new adidas Ultraboost 19. Perfect voor wandelliefhebbers en urban avonturiers. Met de unieke Boost zool zorgt deze sneaker niet alleen voor supreme comfort, maar is ook extreem responsief. Check hier de Nike Air Vapormax 2019 en de adidas Ultraboost 19!

adidas Ultraboost 19
Nike Air VaporMax 2019 zwarte sneakers

Liever iets minder sportief? Scoor dan de klassieker onder de voorjaarsschoenen; de witte sneaker. Bij JD kies je uit een brede range witte sneakers zoals de Nike Air Force 1 07 LV8 met subtiele kleurrijke details voor dames. Of check de ’90s icoon, de Fila Disruptor voor kinderen. Ontdek hier alle Spring-ready sneakers voor heren en dames!

Nike Air Force 1 07
Fila Disruptor sneakers

Kan je niet wachten totdat het weer zomer is en ben jij alvast op zoek naar de ultieme holiday essentials? Upgrade dan jouw footwear’drobe met tijdloze slippers zoals de iconic Adilette of de Nike Benassi. Nog meer retro en holiday vibes krijg je met het scoren van de slippers van Fila en Champion. Check hier onze dames slippers en heren slippers!

Nike Benassi slides

Een Spring look met retro vibes

Na een lange koude winter is het eindelijk tijd voor colourful Spring looks, perfect voor de warmere lentedagen. Wil je deze Pasen shinen in retro style? Ontdek dan nu JD’s ruime aanbod aan retro outfits. Fashionlabels zoals Karl Kani en Guess zijn terug met een smashing collectie voor heren en dames. Weertechnisch kan je dit seizoen ook niet zonder een comfy warme hoodie. Rock een retro look met een XL-logo hoodie van Champion of een classic one uit de adidas Originals California collectie. Check nu alle retro looks!

Fila retro look
Karl Kani outfits

Hoewel de zon al schijnt moeten we toegeven dat de temperatuur nog lang niet perfect is voor een duik in de zee of het zwembad. Maar is het niet leuk om jezelf of je vriend of vriendin nu al te verrassen met een outfit voor de aankomende zomervakantie? Bij JD kies je uit een enorme range zwemkleding voor dames, heren en kinderen.

Shinen doe je deze zomer in de bikini’s van Ellesse of badpakken en zwemshorts van Fila. Stuk voor stuk musthave’s voor de  zomermaanden. Check snel de nieuwste zwemkleding!

Fila zwemshort Heren
Fila bikini

Matchende Spring accessoires

Nog even en het festivalseizoen breekt weer aan. Maak jouw festival outfit compleet met een handig accessoire zoals een heuptas! Praktisch, handig en allround inzetbaar. Dit seizoen mogen de accessoires wat uitbundiger zijn dus show off met meer bold gekleurde items. Bijvoorbeeld de lichtblauwe Lumbnical Waist Bag van The North Face.

Sportfans moeten zeker onze sporttassen en rugzakken collectie checken. De tassen komen in verschillende maten en modellen en bieden voldoende ruimte voor je gym wear en on-the-go essentials. Check nu ons aanbod sportaccessoires.

Benieuwd naar meer Spring en Holiday looks voor tijdens de Pasen? Check dan onze gehele collectie Spring Holiday looks!

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog