jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 15/04/2019

ZO KRIJG JIJ 5 GRATIS BOOTCAMPS BIJ THE BOOTCAMP CLUB

Good news voor onze sportlovers! JD Sports en The Bootcamp Club bundelen de krachten samen en dagen je uit voor een bootcamp training. Ben jij al ingeschreven voor onze JD nieuwsbrief? Lucky you! Want je krijgt 5 gratis credits van The Bootcamp Club cadeau. Deze zijn in te wisselen voor vijf reguliere trainingen of specials naar keuze. Je kiest zelf de stad, het park, de bootcamp en intensiteit van de training uit. The Bootcamp Club (oftewel TBCC) heeft maar liefst 200 locaties in Nederland zodat je altijd een workout plek bij jou in de beurt kan vinden.

Kom van de bank, wrap jezelf in je favo gym outfit en haal het maximale uit jezelf met een aantal gerichte workouts! Schrijf je snel in voor onze JD nieuwsbrief en lees hieronder meer over The Bootcamp Club!

The Bootcampclub

About The Bootcamp Club

In 2009 is The Bootcamp Club opgericht in Amsterdam. Na een korte tijd sloeg het concept van deze outdoor fitnessinstelling zó aan dat de oprichters meerdere trainingslocaties openden. Inmiddels zijn er 200 locaties van The Bootcamp Club door heel Nederland te vinden. Met het geven van wel 3500 trainingen per maand is TBCC het grootste sportoutdoorbedrijf van Nederland. Dit sportbedrijf is uniek, omdat je altijd in de frisse buitenlucht aan het sporten bent. Onder begeleiding van een trainer ga je met een kleine of grote groep door een stad of bos rennen en fitnessoefeningen doen.

Bij deze sportclub kan je kiezen uit een enorm aanbod trainingen, van een Ladies only bootcamp tot een Early bird bootcamp in de ochtend. Liever iets nieuws uitproberen? Check dan de Specials zoals een Kickbox workout, een Obstacle bootcamp of een Yoga workout in het bos waardoor jij jezelf in balans brengt… Voor ieder wat wils!

De personal trainers van TBCC begeleiden je tijdens elke training en enthousiasmeren je om het maximale uit jezelf te halen. Een ander voordeel is dat de trainingen gericht zijn op verschillende type sporters; een beginner, een gemiddelde sporter en gevorderde sporter. Om te bepalen hoe het gesteld is met jouw fitheid en conditie begin je met de Fittest training. Aan de hand van de fittest kan jouw startniveau worden bepaald. Het cardiogedeelte van de Fittest geeft inzicht in jouw uithoudingsvermogen.

Workout TBCC
bootcamp

What’s in it for you?

Sta jij nog niet ingeschreven voor onze JD nieuwsbrief? Don’t waste more time en schrijf je nu hier in voor 6 mei 2019 en ontvang een unieke code. Deze unieke code vul je in op de site van The Bootcamp Club. De 5 gratis credits van TBCC zijn in te wisselen voor vijf reguliere trainingen of specials. De trainingslocatie, stad en park kies je zelf uit. Lees snel onze actievoorwaarden om deel te nemen.

Let op: Het verzilveren van de 5 gratis credits kan tot en met 30 mei 2019! Dus wees er snel bij..

Shop jouw Bootcamp outfit

Kan jij niet wachten om je te storten in het fitnessgeweld met de trainingen van TBCC? Scoor dan een fresh new look zodat jij well-prepared voor je workout bent! Ontdek nu bij JD Sports de mooiste sportwear items en sneakers voor dames en heren. Smash it tijdens een Running bootcamp met een Nike Pro Running Tanktop en de High Waisted Swoosh legging. Het Dri-FIT materiaal voert zweet af zodat jij fris blijft ongeacht de oplopende temperatuur.

Tijdens een Yoga bootcamp ben jij verzekerd van premium support met de Nike Training Seamless Light Support Bra. Met de Nike Training One Lux Print Tights maak jij jouw fitness look on-point. Wanneer jij de obstakels te lijf gaat tijdens de Obstacle bootcamp kies je voor het comfort van het Run Straker T-shirt van Under Armour met de Poly Trainingsbroek van New Balance.

Excited for more? Check dan nu de gehele JD x The Bootcamp Club collectie en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

 

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog