jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 27/05/2019

INSPIRED BY NATURE: DE NIEUWSTE PUMA STORM ORIGIN

Stilte voor de storm! Het is eindelijk zover: De PUMA Storm Origin just got launched @ JD Sports! Deze musthave sneaker is inspired by nature en uitgerust met cloud-like cushioning voor everyday comfort.

Het kan heel goed zijn dat dit silhouet je al bekend voorkomt… De PUMA Storm Origin heeft namelijk uiterlijke kenmerken van de eerder uitgebrachte Thunder Spectra.

PUMA storm origin

Het opvallende design

Het silhouet is tot stand gekomen na veel testen en afstellen. Uiteindelijk koos PUMA voor een gecombineerd bovenwerk dat bestaat uit mesh en premium suède. Deze combinatie garandeert een ademend vermogen met een next-level look en pops of colour.

De opvallende PUMA Storm Origin is geplaatst op een CMEVA midsole voor lichtgewicht en cloud-like cushioning bij iedere stap.

Met als finishing touch de legendarische Formstripe op de zijkanten als PUMA signature style.

women's puma storm origin
lukaku in puma storm origin

Shop nu de PUMA Storm Origin! 

Natuurlijk doet Stormzy a.k.a. Mr Vossi Bop zijn naam eer aan en rocked hij de PUMA Storm Origin sneakers. Romelu Lukaku van Manchester United claimed zijn nieuwe Storm look en combineert de retro sneaker met een all-black outfit.

En voor de ladiess… Mega-babe Stefflon Don laat zien hoe je opvalt met een head-to-toe PUMA look. Zo ben je ready voor everrryyyy storm that is coming!

men's puma storm origin
stefflon don in puma

Ben jij ervan overtuigd dat de PUMA Storm Origin niet mag ontbreken in je wardobe? Shop dan nu jouw maat bij JD Sports en maak een keuze uit de gehele collectie voor dames & heren.

Bij JD sports vind je de PUMA Storm Origin in vele (exclusieve) colourways. Wees op tijd voordat de storm voorbij is… Dit wil je niet missen. Voor meer outfit inspo volg je @JDSportsNL.

Lees meer zoals dit

Volgende blog