jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 29/05/2019

SUMMER IS CALLING: MAAK JE READY VOOR DE ZON

Nog even en de zomer komt er weer aan! Bij JD Sports kunnen wij niet wachten om naar het strand te gaan, een outdoor sessie te doen of een festival te bezoeken in een summer-ready outfit. Is jouw wardrobe toe aan een update of ben je benieuwd wat de trends van aankomend seizoen zijn? No problemo, JD heeft alles voor een on-point look!

Cycling shorts, croptops, sport-bh’s, t-shirts, trainingsbroeken en meer musthaves van FILA, Nike, adidas Originals en The North Face in on-trend kleuren. Laat die zon maar komen! Met deze New In’s beat jij the sun.

Check hier de highlights uit onze zomercollectie en mix en match jouw outfit samen..

Summer outfits Jordan

Festival go-to’s van adidas en The North Face

Nu de zon begint te schijnen staat jouw agenda vast volgepland met festivals. Natuurlijk kies jij voor elk feestje de perfecte outfit. Maak een statement met een bold item zoals het Finebox T-shirt van The North Face en stijl het geheel af met een luchtig Optic Waffle Short van Nike. Deze essentials zijn ook onmisbaar voor tijdens je outdoor adventures.

Ladies, maak jouw festival checklist compleet met de stylish adidas Originals 3-Stripes Bralette! De zachte katoenstof en elastische tailleband leveren een snug fit. Combineer met een short of shop een loose-fit adidas trainingsbroek voor een laidback style. Easy does it!

adidas trainingsbroek en The North Face Finebox T-shirt
adidas Originals 3-Stripes Bralette

 

Beach style ready met FILA en Jordan

Are you beach-ready? Als we aan de zomer denken, denken we aan het strand. Bij JD Sports vind je de nieuwste beach looks van topmerken zoals Jordan, FILA en Ellesse. Tijdens een zeiltocht op zee of een poolparty kies jij voor een iconische en court-inspired style zoals met het Jordan Poolside T-shirt en de Pool Swim Shorts. De zijzakken van deze opvallende short zijn handig voor het opbergen van je zonnebril en andere poolside essentials.

Voor de beach babes heeft FILA de mooiste items samengesteld. Turn the heat on met de FILA Tape Logo Bikini, een felrode, navy blauwe of gele bikini met branded tape op de bandjes voor een retro feel. Liever iets meer coverage? Check dan het Stripe Swimsuit van FILA, een stylish badpak met een striped dessin voor een sporty vibe. Perfect om te dragen tijdens je op mini cruise op zee.

Jordan Jumpman T-shirt
FILA Tape Logo Bikini rood

Sunproof items voor Kids en Heren

Tijdens chill momenten in de zon is een fresh new t-shirt van The North Face en adidas Originals all you need! Laat je kiddo in stijl beachvolleyballen met het Easy T-shirt van The North Face. Of maak je little girl blij met het shiny Girls’ Marble Infill T-shirt met een sky blue Trefoil voor een cute style. Mix en match er een zachte short bij en zijn of haar summer look is af.

adidas Originals Girls' Marble Infil T-shirt en The North Face Easy T-shirt
adidas Originals Tape T-shirt en Nike Sportswear T-shirt

Sporty guys geven hun off-duty look wat extra spice met de nieuwe range van Nike en adidas Originals. Throw it back met een retro piece zoals het adi Tape T-shirt. Of verschijn in de Swoosh style tijdens een beach party met het Nike Sportswear T-shirt. Een accessoire zoals een Heritage Hip Bag van Nike maakt jouw summerstyle on-point.

Benieuwd naar meer new stuff? Check nu de New in collectie met summer essentials bij JD Sports!

 

 

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog