jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 26/02/2021

JD x WillNE: Don’t crack aflevering 4

‘Don’t Crack’ is back! Aflevering 4 is nu te zien. In deze vierde aflevering heeft WillNE weer twee nieuwe mensen te gast. Check it out!

Het doel van ‘Don’t Crack’ is om je lach in te houden. In elke aflevering wordt WillNE vergezeld door twee special guests die in een aantal rondes zullen proberen elkaar aan het lachen te maken. Van tragic dad jokes tot grappige verhalen, ze zullen alles uit de kast halen!

Als ze hun hoofd koel houden, krijgen ze iets lekkers om in de keukenmachine die voor hen staat te stoppen. Maar als ze lachen, wordt het iets als sardientjes, knoflookpasta, chili en meer… Ieh!

Bekijk aflevering 4

Aflevering 4 staat online! Deze keer wordt WillNE vergezeld door Joe Weller (@joeweller) and Theo Baker (@theobaker_) van de Wafflin’ podcast

Wie kan zijn lach inhouden deze keer, en wie is de loser? Check aflevering 4 nu!

Catch Up

De vorige afleveringen gemist? Check aflevering 1aflevering 2 en aflevering 3 nu!

Zorg dat je niks mist door je te abonneren op ons YouTubekanaal. Stay tuned voor de volgende aflevering van Don’t Crack en andere series met onze guy WillNE, zoals Big Fax!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog