jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 18/06/2021

JD’S zomervakantie paklijst: deze essentials mogen niet missen in je koffer.

Ik ga op vakantie en neem mee… Dat zinnetje hoefden we lange tijd niet meer af te maken, een vakantie zat er nu eenmaal niet in. Maar wat zijn we blij dat er steeds meer landen op geel en groen gaan. Even een change of scenery, zon-zee-strand en de dagelijkse sleur achter je laten. Wij kunnen niet wachten.

De zomervakantie van 2021 staat dus voor de deur. Maar… Wat neem je mee? JD zet voor zowel dames als heren dé zomer essentials op een rijtje. Met deze favourites ben jij helemaal klaar voor de zomervakantie van 2021. Inpakken en wegwezen… LET’S GO!

ZOMERVAKANTIE ESSENTIALS 2021

Badkleding

Waarschijnlijk het eerste dat in je opkomt als je aan de zomervakantie denkt: badkleding! Met deze oplopende temperaturen willen we niks liever dan tannen en een duik in het zwembad nemen. Van een triangelbikini van GUESS tot een colour block badpak van ellesse met pastelkleuren, en van een witte zwembroek met all-over Swoosh print tot een aquablauwe zwembroek van Tommy Hilfiger… Waar je ook naar op zoek bent, JD’s got you covered. Check de badkleding collecties voor dames en heren below en shop jouw nieuwe bikini, badpak of zwembroek!

Guess bikini
Tommy Hilfiger zwembroek

SHOP BIKINI’S SHOP ZWEMBROEKEN

󠄀󠄀Zonnebril

Bescherm je ogen tegen de zon en zie er tegelijkertijd stylish uit. Met een nieuwe zonnebril maak je jouw ‘fit voor de zomervakantie helemaal af. Bekijk JD’s collectie zonnebrillen van de mooiste merken in verschillende modellen en kleuren. Kies voor UV-protection glazen, retro glazen of een groot montuur. Of ga voor deze Audrey zonnebril van Supply & Demand voor dames of de Josh zonnebril van Brookhaven voor heren. De keuze is reuze. Check alle eyecatchers hieronder en kies de perfecte finish van je ouftit.

Dames zonnebril Supply & Demand
Heren zonnebril Brookhaven

SHOP DAMES ZONNEBRILLEN SHOP HEREN ZONNEBRILLEN

Zomerkleding

Met dit warme weer wil je het liefst luchtige kleding dragen. En al helemaal als je straks door Italiaanse stadjes slentert of gaat lunchen aan de Franse kust! In JD’s collectie zomer stijlen vind je shorts, T-shirts en jurken van de beste merken zoals adidas, Calvin Klein, Columbia en ellesse. Ga voor items in verschillende kleuren en stijlen en mix en match jouw ideale zomervakantie outfit bij elkaar. Deze zomer items zijn nu ook nog eens in de sale, dus get inspired en shop jouw nieuwe zomer look voor een scherpe prijs!

Heren blauwe McKenzie short
Dames gele adidas short

SHOP HEREN ZOMER STIJLENSHOP DAMES ZOMER STIJLEN

Petten

Vergeet niet ook je koppie te beschermen tegen de zon en voorkom een zonnesteek. Een pet is ook ideaal als je even geen zin hebt in een zonnebril, óf om je bad hair day te verbloemen… 😉 En je maakt je zomer outfit er natuurlijk helemaal mee af. Kies voor een pet met een opvallend logo, ga voor een wit exemplaar voor een fresh look of kies een pet van jouw favo merk.

Heren witte New Era pet
Dames blauwe Levi's pet

SHOP HEREN PETTEN SHOP DAMES PETTEN

Badslippers

Slide into Summer ’21! Wie is er niet een keer vergeten om slippers mee te nemen op vakantie? Balen, want badslippers komen al-tijd van pas, of je nu door stadjes gaat slenteren of je klaarmaakt voor een beach day… Check dus snel JD’s collectie badslippers en get inspired. Van signature Adilette slippers van adidas tot aan opvallende slippers met een oversized Lacoste logo… Er is voor elk wat wils maar één ding is zeker: je bent verzekerd van comfort. Check it out!

Heren blauwe Lacoste badslippers
Dames groene adidas badslippers

SHOP HEREN SLIPPERS SHOP DAMES SLIPPERS

Check? Jij bent klaar voor de zomervakantie van 2021! 🙂

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog