jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 15/07/2018

KLAAR OM TE RENNEN? DIT ZIJN ONZE FAVORIETE FITNESS SNEAKERS!

Misschien was het je voornemen voor dit nieuwe jaar om te beginnen met hardlopen, of misschien probeer je nog steeds om de ultieme killerbody te krijgen. Wat je reden ook is, hardlopen is de beste manier om fit te blijven, te ontstressen en je goed te voelen over jezelf. Of je nu een running pro of een beginner bent, het is tijd om die oude  versleten hardloopschoenen weg te gooien en je sneaker collectie een upgrade te geven met de nieuwste fitness-sneakers van

Of je nu gaat voor een ademend mesh-ontwerp, een supercomfy design of beiden, onze nieuwste hardloopschoenen hebben het allemaal. There is guaranteed something to sweep you off your feet – literally.

Nike Epic React

Nike Epic React

Gemaakt met oog voor elk detail. De Nike Epic React. silo is het resultaat van 2.000 uur slijtage testtijden en 400 materiaalcombinaties. Deze schoen is onze zachtste en meest stoere sneaker tot nu toe en biedt comfort als geen ander.

Vond je de Lunarlon stiekem ook zo geweldig? Je hebt geluk want deze schoen is uitgerust met een React foam tussenzool, die wel 13% veerkrachtiger is dan de Lunarlon. Deze sneaker reageert op jouw manier van bewegen en veert onmiddellijk terug. De schuim zool geeft je vervolgens een energieboost waardoor je sneller loopt.

Comfortabel zolang je rent, deze race runners zijn uitegvoerd in superleuke colourways  matchend bij elke outfit.

Nike Epic React
Nike Epic React

Nike Air VaporMax

Nike’s Air VaporMax zijn er al een tijdje, maar ze zijn nog altijd één van onze favorieten. Er zijn teveel eigenschappen van deze schoen op te noemen die hem tot een favo sneaker maken, dus we beginnen bovenaan met onze checklist. Allereerst: het lichtgewicht Flyknit-bovenwerk. Dat voelen we. Een schoen die in feite niet eens het gevoel geeft dat je hem aan hebt, betekent dat er NIETS is dat je kan tegenhouden!

Vanaf moment één is al duidelijk welk kenmerk het belangrijkste is. Natuurlijk: de volledige Max Air Unit, compleet met rubberen noppen op de zool. Premium dempingcomfort is gegarandeerd, deze sneaker is licht en veerkrachtig. De sneaker heeft een futuristisch design waardoor de midsole overbodig is. Met dit paar ben je verzekert van een headturning style. When indoubt, the VaporMax stands out.

 

Nike Air Vapormax Flyknit
Nike Air Vapormax Flyknit

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de vetste sneaker voor deze zomer? Shop dan nu jouw paar via deze link.

Lees meer zoals dit

Volgende blog