jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 24/12/2018

WINTER WARM WEAR FOR KIDS

De winter is in zicht en dat betekent tijd voor een winter-ready outfit. Bij JD Sports kies je uit een enorme range met warm winter wear, van comfy schoenen en stoere boots tot aan dikke winterjassen. JD got you & the fam covered! Zorg ervoor dat jouw little one niet in de kou staat en wrap them up met onze winter essentials.

Scroll snel verder en check onze musthave items voor baby’s, kids & junior.

Statsberg
camo

Step out met Timberland en Nike

Op cold days geef je jouw kids een fresh look met classic’s in een modern jasje zoals deze exclusieve Statsberg boots van Timberland in een bruine colourway. Deze downsized boots zijn ontworpen met een duurzaam nubuck leder bovenwerk en bieden de perfecte bescherming op koude winterdagen.

Scoor deze schoenen nu voor kids, junior en heren. Twinning is winning! Naast bruin zijn deze boots ook in een zwarte en groene colourway beschikbaar. Check het nu hier & steel de show.

De outfit van je mini you is pas echt compleet met dit Air Max Full Zip Suit van Nike – een trainingspak in een black camo colourway. Als je op zoek bent naar een comfy fit, is dit een essential voor in je kids wardrobe.

egokid
ego kid

Street vibes met Fresh Ego Kid

Een andere aanwinst binnen JD’s kids collectie is het street-ready merk Fresh Ego Kid. In 2010 werd dit fashion label opgericht in Londen. Fresh Ego Kid combineert een classic streetwear style met modern design. Dit sophisticated label maakte naam en faam in de street culture scene doordat zij grime artiesten en wereldberoemde voetballers ging aankleden.

Door deze aanpak is Fresh Ego Kid inmiddels uitgegroeid tot een succesvol merk voor heren en kids. Get inspired door de fresh street vibes van dit Fresh Ego Kid Fun Tracksuit en verwen je kiddo!

mckenzie lola
mckenzie jacket

McKenzie boost Comfy Layers

Het Girls’ Lola Jacket van McKenzie is exclusief verkrijgbaar bij JD Sports in een zwarte colourway met roze accenten. De junior jas bereid je voor op koude dagen en heeft watering voor lichtgewicht comfort.  Je essentials berg je met gemak op in je zijzakken. Met als finishing touch een nepbontkraag!

Ook verkrijgbaar in de kleuren roze en rood voor baby’s en kids! Shop de winterjassen van McKenzie hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog