jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 03/07/2019

Brand new Nike: de Air Max 270 React

Een nieuw tijdperk van Air Max is zojuist aangebroken. De Air Max 270 React just launched at JD Sports en combineert twee van de nieuwste, hypermoderne technologieën van Nike!

Virgil van Dijk is het nieuwe gezicht van de sneakers en shows us how it’s done! Deze musthave sneaker is uitgevoerd met React foam cushioning en Nike’s iconische Air-technologie voor een next-level upgrade. Sounds good? Lees snel meer over de Air Max 270 React.

Alphaedge

Het Design

De nieuwste Air Max 270 React trainers zijn geïnspireerd op de React Element 87. Het bovenwerk is tot stand gekomen met behulp van een unieke bar tach techniek. Met deze techniek krijg je op de bovenkant een gestroomlijnd, zwevend effect in plaats van overlappende overlays.

De inspiratie voor kunst en design komt ook tot uiting in de geometrische en kleurrijke kleuren van de React Element 87. Nike heeft voor nu vier colourways van de Air Max 270 React gedropt die verkrijgbaar zijn voor de hele fam. Elke colourway is beïnvloed door verschillende perioden van moderne kunst. De Phantom colourway met colourblock overlays is gewijd aan de 100ste verjaardag van German Art School’s Bauhaus. De andere ontwerpen zijn met een knipoog naar geometrische composities, San Francisco psychedelia en meer. 

Air Max 270 heel unit

React Cushioning & Air Technology

De React foam werd voor het eerst uitgerust in de Epic React Flyknit in 2018. Deze vernieuwde zool werd speciaal ontworpen om hardlopers in hun behoeften te voorzien. Deze vernieuwde technologie zorgde voor een balans in demping, energie teruggave, gewicht en duurzaamheid; een enorme doorbraak op het gebied van foam en underfoot cushioning.

De Air Max 270 React is geplaatst op de full-length React foam midsole en biedt ongeëvenaarde energy return! Natuurlijk gaat Nike weer een stap verder… De sneaker is ook uitgerust met Nike’s Air technology met de zichtbare Max Air cushioning in de hiel. Door Nike’s Air technology ervaren miljoenen sneakerheads dagelijks het comfort van de schoen.

Air Max 270 heel unit

 

Waar te koop?

The Air Max 270 React is vanaf nu verkrijgbaar bij JD Sports. 🔥🔥 Check nu de gehele collectie en shop heren, dames & kids.

Lees meer zoals dit

Volgende blog