jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 19/11/2021

Level up met EA7

Het is november. De koudere seizoenen zijn aangebroken. De ultieme tijd om een voorraad warme items in te slaan!

Emporio Armani EA7 brengt herfst-winter essentials met een premium edge. Hun nieuwste collectie zit boordevol trainingspakken, leggings, jassen, sportschoenen en nog veel meer – zo’n beetje alles wat je nodig hebt voor een luxe look, wat je ook van plan bent.

Je ‘fit naar the next level brengen? Check it out…

Premium Heat

Het trainingspak seizoen is begonnen. Ben je er nog niet klaar voor? EA7’s got you covered. Ze hebben een heleboel bijpassende pakken gedropt in winterklare kleuren, met ronde halslijnen, stijlen met volledige ritssluitingen en meer. En daar blijft het niet bij, want er zijn ook stapels hoodies, joggingbroeken en trainingsbroeken die je kunt mixen en matchen voor looks die het hele seizoen meegaan.

Layer up in JD-exclusieve stijl met het Grain Tape Crew Fleece Trainingspak, of houd het klassiek met een Core-stijl. Kies uit knusse fleecepakken of soepele, street-ready poly stijlen. Check de collectie hier.

EA7 houdt het niet bij ‘fits, maar is ook bezig met je hele rotation. Check Emporio Armani EA7’s reeks sportschoenen en ga voor street-ready stijlen met een signature sportief randje.

Voor een stealthy look met extra duurzaamheid ga je voor de B&W Cordura. Als je op zoek bent naar een gedurfde look, check dan de Crusher-reeks.

Luxe Layers

Als het winter wordt, is het tijd voor laagjes! Laagjes zijn de makkelijkste manier om je warm te houden en tegelijkertijd je look naar een nieuw level te brengen.

Begin eerst met de basis. Comfort is key! EA7’s T-shirts zijn er in verschillende stijlen en kleuren, met lange en korte mouwen met retro-inspired taping, signature logo’s en meer. Maak het af met een relaxte joggingbroek of legging.

Voor extra warmte en een knus gevoel draait het allemaal om hoodies! De hoodies van EA7, die je over je favoriete T-shirt aantrekt, beloven premium comfort en een statement look. Ga voor een JD-exclusieve stijl met de Tape Back Full Zip Hoodie!

Je winterlook afmaken? Een jas! EA7 is onmisbaar in elke winteroutfit en heeft een reeks jacks op de markt gebracht die je beschermen tegen alle weersomstandigheden. Van gewatteerde stijlen tot longline snits, EA7 helpt je het seizoen door.

Lees meer zoals dit

Volgende blog