jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 15/12/2021

UGG FEEL YOU

Vorige maand nog lanceerde UGG zijn FEEL GOOD-campagne met de nadruk op duurzaamheid. Fast forward naar december en hun FEEL YOU campagne is uit. Deze keer draait het allemaal om JEZELF zijn en je persoonlijkheid uitdrukken, met een beetje hulp van UGG.

FEEL YOU richt zich op de UGG-klassiekers. That’s right, ze gaan terug naar het begin met hun signature boots en knusse pantoffels.

Ontdek het hier! ✨

Wanna’ FEEL YOU?

Dit seizoen is UGG’s nieuwste hoofdstuk gewijd aan individualiteit en stijl. Ze werken samen met een heleboel jonge creatievelingen, zoals de Londense rapper Enny, de Berlijnse artiest Ruohan Wang en nog veel meer. Zij combineren hun opvallende, vrijgevochten persoonlijkheden met de nieuwste UGG-looks, waaronder iconische klassiekers en frisse stijlen.

De inspiratie? De schoenen van UGG voor het nieuwe seizoen. Als je aan UGG denkt, denk je aan hun iconische boots, toch? Dit seizoen zijn de Classic Ultra Mini boots in trek, naast een frisse kijk op de klassieker: de Clear Mini boots. Deze winterklare boots, die tot op de enkel gesneden zijn, hebben de signature stijl van UGG, terwijl ze je voeten extra warm houden dankzij de details in sheepskin en shearling.

Naast hun signature boots, komt UGG ook met een update van de slippers en pantoffels met ultra-cosy essentials. Ga voor comfort met deze Fluff Yeah Slippers – verkrijgbaar in veel verschillende colourways, van klassiek zwart en must-have neutraal, tot super cute roze.

Treat Ya’Self

Klaar om te je JEZELF te voelen? Check hier de nieuwste must-haves van UGG. 💖

Lees meer zoals dit

Volgende blog