jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 13/12/2018

LOOKS FOR A KING: GYM KINGS’ NIEUWE COLLECTIE NU BIJ JD!

YES GUYS, de nieuwe collectie van Gym King is just landed bij JD en heeft alle new season essentials die jou door de cold days heen helpen.

Ben jij op zoek naar laidback stuff met een street-ready vibe, stay locked in! Ontdek meer over het merk Gym King en check hier de highlights uit de nieuwste collectie…

gym king t-shirt
gym king hoodie

The Brand…

Vele celebs represents de sporty look, want Gym King is the brand to be seen in. In 2015 is het merk opgericht en nowadays volgt de één na de andere succes range. Gym King is slayinn’ en niet meer te stoppen!

Het merk is gespecialiseerd in ‘athleisure’, de outfits zijn perfect to wear at home of in de gym. Van t-shirts tot trainingspakken, de nieuwe collectie boost complete outfits met next level comfort.

Wie draagt Gym King?

Het Gym King logo is gelijk herkenbaar en spot je zowel op straat als op Instagram.

Een aantal van de hottest celebs showed zichzelf ook in Gym King. Zoals Love Island dudes Joshua Richie, Sam Gowland en Alex Bowen en niet te vergeten reality star Pete Wicks.

gym king sweatshirt
gym king padded jacket black

De Collectie

Het heeft even geduurd, maar dat was het waard. De nieuwe collectie bezorgt jou een smashing street look! Get your winter wardrobe ready met de nieuwste drops zoals sweaterst-shirts, hoodies en jacks – they all represent de iconic Gym King branding.

Wil jij dit ook? Check dan nu de gehele herencollectie op onze site! Wist je al dat er ook outfits voor dames zijn? Girls are you there? Shop your heart out met onze dope damescollectie!

Lees meer zoals dit

Volgende blog