jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 05/04/2019

MIS HET NIET! NEW IN SPRING OUTFITS

Nu de zon volop begint te schijnen, is het tijd om jezelf te verzekeren van een lenteproof wardrobe. Een nieuw seizoen vraagt tenslotte om een nieuwe wardrobe! Natuurlijk ben je op het juiste adres bij JD Sports.

We hebben speciaal voor jullie een overzicht gemaakt van onze spring essentials (men only!). De nieuwste merken bij JD Sports en fresh trends voor heren vind je hieronder… Don’t miss out!!

PUMA - Romelu Lukaku XTG
Men's Spring Edit - Nike Air

ColourPop Season

Dit seizoen ligt de focus vooral op opvallende, statement kleuren. Nog niet zo lang geleden dropte PUMA hun nieuwste XTG collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de ’90s en de old school Cross Training Gear.

Romelu Lukaku represents de XTG Crew Sweater en matched deze met de XTG Woven Track Top voor some extra colourpop vibes. Wil je een echte headturning look? Combineer deze dan met de Nike Tape Trainingbroek voor een urban touch!

Helly Hansen
GUESS - New Brand - JD Sports

Nieuwe Merken

Upgrade je street staple met JD’s new brand Guess! Dit merk werd eerder gedragen door artiesten zoals A$AP Rocky, Don Benjamine en Frank Ocean. Het witte Rainbow T-Shirt van Guess is simpel maar bezorgt je alsnog een fresh look. Maak de look compleet met bijvoorbeeld een spijkerjas.

Oh en Helly Hansen is weer terug met retro-inspired pieces die niet mogen ontbreken in je wardrobe. Helly Hansen is nu meer into American Hip-Hop Culture en komt met clean items zoals dit Hooded Zip Through Jacket. Layer up in een statement style! Deze veelzijdige jas kan eindeloos gecombineerd worden met de rest van de Helly Hansen collectie.

Men's Spring Edit - Air Max 720
Men's Spring Edit - Fila

Sneaker Fix

Voor echte sneakerheads is het vanzelfsprekend om elk seizoen van sneaker collectie te switchen. De nieuwste Air Max 720 trainers zijn echte musthaves van dit seizoen. Deze sneakers zijn namelijk uitgerust met de hoogste Air Unit in Nike’s History. De Air Max fam zorgt altijd dat je verzekerd bent van de perfecte streetlook.

De nieuwste FILA sneakers zijn een throwback naar de ’90s en voegen een premium retro touch aan je wardrobe. Vergeet niet om altijd de NEW IN items te checken bij JD Sports!

Lees meer zoals dit

Volgende blog