jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 10/04/2019

SHOP NOW THE NEW COLLAB: LEIGH-ANNE PINNOCK X UMBRO

Maak kennis met het nieuwe gezicht van Umbro – pop-queen en style inspo van Little Mix; Leigh-Anne Pinnock!

The hottest new collab van het jaar is nu bij JD Sports te bewonderen! Leigh-Anne en Umbro slaan de handen ineen voor het droppen van een fresh new damescollectie met luxury sporty items. Van t-shirts tot jurkjes en leggings tot sweaters. Deze nieuwe collectie boost retro vibes gemixed met smashing colourways en een feminine touch.

leigh-anne x umbro

Footbal inspired outfits

Sinds 1924 is Umbro een vooraanstaand merk in de sportscene. Dit iconische sportlabel heeft haar roots in de voetbalwereld liggen en de daarbij behorende voetbalcultuur. Umbro richt zich op sport- en voetballiefhebbers van elk niveau. Het merklogo bestaat uit twee liggende ruiten met hetzelfde middelpunt en is daardoor direct herkenbaar. Het internationaal bekende kledinglabel produceert vooral voetbalkleding en uitrusting.

Elke collectie bevat stylish items gecombineerd met praktische voetbaltenues en de nodige tech. Deze nieuwe damescollectie is in dat opzicht niet anders en houdt vast aan de voetbaltrends. De samenwerking met Leigh-Anne is inspired by ’90s voetbalshirts en de skate-cultuur uit South Beach.

black umbro top
blac bodycon dress

De outfits ademen de fashionable style en killer looks van Leigh-Anne uit en zijn ook nog eens makkelijk te mixen en matchen. Van een everyday outfit tot een bold dress voor een night out, deze collectie is all you need this season! Bijkomend voordeel is dat je de items op verschillende manieren kan dragen. Sneakers met een jurkje? Yes please! En s’avonds high heels met een short? Of course girl!πŸ’…

red bodycon dress
red umbro top

Steal Leigh-Anne’s Style

Wil jij de look van Leigh-Anne scoren? Wees er dan razendsnel bij! Check nu de nieuwste items en shop de gehele Leigh-Anne Pinnock x Umbro collectie online 😍

Lees meer zoals dit

Volgende blog