jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 09/05/2019

MOEDERDAG GIFTS VOOR ELK TYPE MOEDER

Op zondag 12 mei is het zover..Moederdag! De dag waarop we onze lieve mama verrassen met een bos bloemen, haar favoriete parfum, een ontbijt op bed óf nog beter: een on-point outfit met matchende sneakers! Omdat zij altijd voor je klaar staat en jouw allereerste influencer was verdient ze het perfecte cadeau.

Bij JD Sports hebben wij de mooiste items voor Moederdag samengesteld afgestemd op elk type moeder. Of je moeder nu van een ladylike style houdt of meer een sneaker queen is.. onze Moederdag gift collectie has it all!

Check nu below de highlights uit onze Moederdag collectie en treat your mom!

Voor avontuurlijke moeders

Er zijn moeders die van frisse lucht, de natuur en lange bergwandelingen houden, zelfs in de zomer. Voor deze avontuurlijk ingestelde moeders hebben wij verschillende windjacks voor premium coverage. Check bijvoorbeeld het Panel Wind Jacket van The North Face. Een ideaal cadeau voor Moederdag!

The North Face Panel Wind Jacket blauw
The North Face Panel Wind Jacket roze

Dit jack is de perfecte layer tijdens een koude early morning runsessie of een wandeling door de regen met de hond. Het jack is lichtgewicht en de comfortabele capuchon biedt de nodige coverage bij plotselinge regenbuien. Het Panel Wind Jacket shop je in roze, blauwe of zwart.

Voor zonaanbiddende moeders

Nog maar een paar maanden en het is summer time! Het moment om naar het strand te gaan met een smashing outfit. Bij JD ontdek je nu de nieuwste bikini’s en badpakken van trendy labels zoals Pink Soda Sport, Ellesse en FILA. Deze topmerken zorgen ervoor dat jouw moeder deze zomer verzekerd is van een headturning look. We like!

Pink Soda Sport roze bikini
Pink Soda Sport blauw mintgroene bikini en zwart badpak

Als je op zoek bent naar een on-trend bikini of badpak dat het figuur smaller maakt, mag je de zwemkleding van Pink Soda Sport zeker niet missen. Dit stijlvolle label staat bekend om haar eenvoudige modieuze ontwerpen waarbij de focus ligt op een sporty style met een vleugje glam. Voor dit nieuwe seizoen presenteert Pink Soda Sport bikini’s en badpakken in cute roze, lichtblauw of zwart.

Voor trendy ladylike moeders

Je moeder is een liefhebber van comfy sweaters en laidback t-shirts. Een layer die een beetje oversized valt is haar favoriete go-to voor in huis. In onze Moederdag collectie vind je verschillende items voor een streetstyle meets boyfriend look. Kies bijvoorbeeld voor een trendy T-shirt Dress van Il Sarto als Moederdag cadeau.

 Il Sarto Oversized T-shirt
Il Sarto T-shirt Dress

Het merk Il Sarto biedt een dynamische collectie sportieve en casual dameskleding, perfect voor haar off-duty dagen. Overalls, joggingbroeken, sweaters, t-shirts en oversized kleding, allemaal uitgevoerd met een eenvoudig monochroom dessin of pastelkleur. Deze street-ready pieces zijn stuk voor stuk versierd met eyecatching details.

Voor sportieve moeders

Het stopt nooit. Jouw mom kan geen genoeg krijgen van sporten. Ze gaat rustig nog even een rondje sprinten voordat ze naar haar werk gaat of vlak voordat ze naar huis gaat. Ze vindt het ook fijn om tijd door te brengen in de gym of ze maakt zich elke zondag ready voor een yoga sessie in het park. Voor deze sportieve moeders heeft JD een enorme range aan sporty items. Onze topmerken bieden de nieuwste items met de beste tech voor everyday!

Pink Soda Sport outfit
adidas Ultraboost

In onze Moederdag collectie ontdek je alles voor een sporty look; leggings, sport-bh’s, croptops en nog veel meer. Maar het pareltje van dit seizoen is toch wel de French Terry short zoals de Nike Tape French Terry Short. Ze zijn zacht en comfortabel en staan perfect met het andere new season IT-item: de croptop! Zowel de shorts als de croptops zijn perfect als gym wear voor tijdens de warmere maanden. Ze geven een extra touch aan je off-duty look. Op de nog wat koudere dagen scoor je een fresh new legging met longsleeve shirt van Pink Soda Sport. Match hierbij de adidas Ultraboost en jouw mom is ready to go! 

Voor sneaker queens

Als je jouw moeder met iets unieks wilt verrassen, scoor je de Nike Air Force 1 Jester. Dit Nike silhouet is een make-over van de footwear classic uit ’82. De chunky midsole met de ingekapselde Air unit leveren cushioned comfort terwijl de roze Swoosh en Nike Air tag voor een bold finish zorgen. Een perfect cadeau toch om een hulde uit te brengen aan de belangrijkste vrouw in je leven? Voor een old-scool look check je de tijdloze Vans Old Skool. Dé skaterschoen waarmee je moms’ outfit een Californian vibe geeft. 

Vans Old Skool
Nike Air Force 1 Jester

Voor running moms

Het is goed voor je gezondheid en vermindert stress. Wandelen of hardlopen is een wondermiddel en dat weet jouw moeder maar al te goed! Jouw moeder slaat nooit de kans af om met vrienden of met de hond een wandeling te maken. Als je dit jaar hebt besloten om haar iets praktisch te geven, dan is een sneaker met de nieuwste tech de juiste keuze! De adidas Ultraboost 19 is een ultracomfortabele en flexibele hardloopschoen. De Boost-technologie zorgt voor supreme demping en reactiviteit voor een soepelere pasvorm, terwijl het Primeknit bovenwerk als een sok aanvoelt en wrijving van de naden voorkomt.

Nike Epic React
adidas Ultraboost 19 wit met roze en blauwe details

Benieuwd naar meer comfy sneakers? Ervaar dan de technische features van de Nike Epic React. Met meer dan 400 verschillende materiaalcombinaties hebben de Epic Reacts de perfectie bereikt op het gebied van demping. Zacht, flexibel, responsief en lichtgewicht. Om nog maar te zwijgen van het luxury design dat moderne elementen combineert met vintage accenten. Nu alleen nog de mooiste colourway voor haar kiezen..

Heb je het perfecte cadeau voor Moederdag nog niet gevonden? Bekijk dan nu onze gehele Moederdag collectie online en get inspired! Bestel jouw cadeau vandaag voor 14.00 uur online zodat je het nog op tijd ontvangt! Of sprint snel naar de winkel zodat jij jouw Moederdag cadeau direct binnen hebt!

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog