jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 21/10/2021

Napapijri: Premium Winter Style

Sinds hun eerste iconische Bering Bag in ’87, heeft Napapijri grenzen verlegd en klassieke Italiaanse stijl toegevoegd aan elk item dat ze uitbrengen.

Geboren in de schaduw van de Mont Blanc, combineert dit expedition inspired merk innovatieve stoffen en technologie met veel aandacht voor detail, waardoor hun looks verschoven zijn van outdoor avonturen naar statement-makers op de terrassen.

Nu komt Napapijri met signature items voor elke winter ‘drobe. They’ve got you covered, bij welke weersomstandigheden dan ook.

Roze Napapijri sweater heren

Winter Warmers

Wil je het beste van een ouderwetse anorak en een knusse, gewatteerde jas? Check dan Napapijri’s reeks van Rainforest Winter Jacks! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn gemaakt van donsvrije Thermo-Fibre Insulation, een hoogwaardige, lichtgewicht stof die warmte vasthoudt.

Het jack is afgwerkt met waterafstotende technologie die je droog houdt. De jas heeft een ritssluiting aan de zijkant een een verstelbare capuchon met knopen voor de perfecte pasvorm, terwijl een fleece voering zorgt voor een pluchen gevoel. Met een borstzak met rits en klep om je essentials op te bergen, zijn deze jacks finished met het iconische Napapijri Geographic merk en de Noorse vlag, een knipoog naar legendarische ontdekkingsreizigers uit het verleden.

Grijze Napapijri hoodie heren

Keep It Core

Napapijri richt zich niet alleen op je bovenkleding, maar vullen je casual stijl aan met wat laidback items! Met klassieke T-shirts en sweaters met ronde hals zullen deze eenvoudige silhouetten niet onopgemerkt blijven.

Draag ze alleen, of combineer ze met de matching joggingbroek voor een supreme joggingpak op chilldagen.

Alleen bij JD

Grijp de spotlight met head-turning ‘fits die exclusief verkrijgbaar zijn bij JD! Ga voor throwback tees en hoodie die zorgen voor superzacht comfort en een opvallende stijl. De items zijn verkrijgbaar in alle herfst- en wintertinten.

Ready to explore outdoors?! Ga voor het nieuwste van Napapijri, met looks voor het hele gezin.

Lees meer zoals dit

Volgende blog