jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 06/10/2021

Nike Dunk verloting: hoe en waar te verkrijgen?

De Nike Dunk is officieel back from ’85. De drops blijven maar komen! Nike heeft onthuld dat de Dunk Low op 11 oktober ’21 zal verschijnen in twee op de OG geïnspireerde colourways voor heren.

Omdat de Nike Dunk direct uitverkoopt zodra hij uitkomt, geven we JDX-leden de kans om een paar te reserveren in onze exclusieve verloting! 

Wil je weten hoe? Lees snel verder…

Nike Dunk banner

Een basketbal icoon

De Dunk, ontworpen als basketbalschoen maar geëvolueerd tot een street ready sneaker, keert terug met een look geïnspireerd op de ’85 OG. Voor de aankomende launch is de Dunk Low uitgevoerd in een ‘Goldenrod’ en ‘Midas Gold’ colourway; beide colourways zijn een knipoog naar de originele teamkleuren met colour block panelen voor een signature hoops vibe.

De trainers hebben een bovenwerk van premium leer, ademende perforaties en een vetersluiting voor een goede pasvorm. Ze hebben een middenzool van zacht foam voor demping van topkwaliteit. Ze zijn finished met Nike branding en het legendarische Swoosh logo op de zijkanten.

Reserveer nu

De online verloting is exclusief beschikbaar voor JDX-leden en geeft je de kans om een paar te reserveren vóór de lanceringsdag. Klinkt goed? Klik hier voor meer info over JDX verlotingen.

Deelnemers moeten voor 08:00 uur op 8 oktober 2021 aangemeld zijn voor de verloting. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Lees meer zoals dit

Volgende blog