jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 11/04/2019

NEW AT JD: ADIDAS ORIGINALS NITE JOGGER

Hey sneakerheads! De Nite Jogger van adidas Originals is just got launched bij JD! Dit wordt jouw go-to sneaker voor Spring/Summer 2019.

Uitgevoerd in een brede range colourways van minimalistische kleuren zoals grijs en zwart tot smashing dessins zoals oranje met navy blauw. Voor een extra bold look check je onze JD-exclusives! De Nite Jogger sneakers zijn verkrijgbaar in heren, dames en kindermaten zodat de hele familie in retro style kan shinen.

adidas Originals Nite Jogger voor de hele fam

The OG

In ’79 werd de adidas Nite Jogger gelanceerd in de sneakerscene. Dit was een musthave runschoen met een opvallende finish zodat late night joggers ook in het donker zichtbaar waren – vandaar zijn naam. Van zonsopgang tot zonsondergang zorgde de Nite Jogger ervoor dat je gezien werd. Deze schoen was het eerste silhouet waarvoor adidas reflecterend materiaal gebruikte. Changing the game voor de toekomst!

Een nieuw silhouet

De nieuwste Nite Jogger is geïnspireerd op de originele sneaker. Heritage details gecombineerd met modern day tech vormen het nieuwe silhouet. Het geupdate design is totaal anders als de OG, maar it keeps een retro touch voor een throwback look.

adidas Originals Nite Jogger dames
adidas Originals Nite Jogger blauw oranje

De Nite Jogger is ontworpen met een ademend en duurzaam mesh en ripstop bovenwerk met premium suede overlays voor een next level look. Een tijdloos model! Het nieuwe ontwerp is voorzien van adidas’ legendarische Boost technologie in de zool – de meest responsieve midsole demping voor maximaal comfort! Nu niet alleen meer voor runsessies. De Nite Jogger heeft de look en feel van een lifestyle schoen. Made to be worn on the streets.

Zonder de signature reflecterende details zou de Nite Jogger niet hetzelfde zijn. Gemaakt voor nachtbrakers, de sportfanaten die van mening zijn dat het nooit te laat is om hun doel na te streven. De sneakers zijn uitgerust met de unmissable 3M details op de veters, de 3-Stripes en op de zijkanten. Voor een catchy look op klaarlichte dag, en een compleet nieuwe look ’s nachts op straat.

adidas Originals Nite Jogger dames zwart
adidas Originals Nite Jogger wit dames

Shop de Nite Jogger

Ben jij ook al enthousiast geworden? Step out of the dark en shop nu de gehele Nite Jogger collectie bij JD Sports!

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog