jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 12/06/2019

New at JD: de Nike Air Max 98 in Triple White

Nike fans! De Air Max 98 is terug bij JD!

We kennen de verschillende colourways en standout designs van deze iconische sneakers. Nu de zomer in zicht is komt Nike met een essential colourway van de Air Max 98, een triple white colourway voor aankomende zomer. Deze summer-ready sneakers zijn op 08.06.19 gedropt bij JD Sports. Check snel hieronder alle in’s en out’s van dit paar!

Air Max 98

‘90s OGs

Het oorspronkelijke model dropte in ’98. Deze legendarische sneakers zijn ontworpen door Sergio Lozano, dezelfde man die de Nike Air Max 95 creëerde. De full-length zichtbare Air unit van de Air Max 97 werd opnieuw gebruikt voor dit model. Sergio heeft zijn sneakers uitgerust met een wavy bovenwerk voor een unieke en fresh new look.

De 98’s zijn net als de immens populaire 97’s voorzien van een Air unit. Vanwege het feit dat de nieuwe sneakers dezelfde features hadden, keken veel sneakerheads in het begin niet om naar de nieuwe Air Max 98 sneakers.

Jaren later won de Air Max 98 geleidelijk aan populariteit onder de sneakerheads. Er ontstond een hype rondom deze sneakers. De retro Air Max 98’s worden nu gelijk geschaard aan alle andere iconische Air Max sneakers.

Air Max 98
Air Max 98

Fresh White Summer Sneakers

De nieuwste versie van de classic all-white sneaker is nu een hit in de street scene – perfect voor een on-point zomer outfit! Uitgerust met een textiel bovenwerk en lederen overlays voor breathable wear met premium support. Deze sneakers zijn geplaatst op de iconische full-length Air unit voor responsieve demping. Tot slot zorgt de stevige buitenzool voor de nodige grip als jij buiten in de zon loopt. Deze musthave sneakers zijn afgewerkt met de iconische Swoosh als final touch.

 

Don’t miss out guys on these summer essentials. De Nike Air Max 98 sneakers in pearl white scoor je nu bij JD Sports!

Lees meer zoals dit

Volgende blog