jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 14/06/2019

Summer trend: mix en match je sneakers met deze jurkjes

De zomer is in zicht en dat betekent tijd voor een nieuwe summer-proof wardrobe! De zomertrend van 2019 staat in het teken van het matchen van sneakers met je favoriete summer dress. Dit is de outfit die je kunt rocken op een festival of tijdens een avondje uit.

Benieuwd naar de nieuwste jurkjes die perfect te combineren zijn met sneakers? Check dan nu onze highlights van de beste merken.

Classic streetwear dress: Fred Perry

Keep it classy met de Embossed Panel Dress van Fred Perry, uitgevoerd in een zwart-grijze kleur. Fred Perry slaat opnieuw een brug tussen sportswear en streetwear en verrast ons met sporty items met een classic tennis vibe. Deze t-shirt dress is een echte everyday layer die je perfect kunt combineren met de Vans Old Skool collectie van JD Sports. Een leuke finishing touch zijn de zwarte panty sokjes.

Oversized t-shirt dress: IL SARTO

Het oversized t-shirt kan natuurlijk ook gewoon gedragen worden als jurk. Het Britse merk IL SARTO (met Italiaanse invloeden) speelt zoals altijd in op de nieuwste trends. De combinatie van informeel en chique zorgt voor een fashion-forward collectie. Het Il Sarto Oversized T-Shirt komt in een groene colourway met zwarte details. Maak je outfit compleet met JD’s all white sneaker collectie.

Pop of colour dress: SikSilk

SikSilk mag inmiddels niet meer ontbreken in je wardrobe. Laat een statement indruk achter op het festival met deze Fade Dress van SikSilk. Deze mini dress is uitgevoerd in een blauw-roze faded dessin en exclusief verkrijgbaar bij JD Sports. Het stretchy polyester zorgt voor ultiem comfort en bewegingsvrijheid. De branded tape op de mouwen en witte SikSilk branding maken dit jurkje tot een echte musthave.

Polo shirt dress: Russell Athletic

De polo shirt dress geeft ons classy vibes. Shop nu de Tape Zip Polo Dress van Russell Athletic, verkrijgbaar in een rode en blauwe colourway. Deze polo jurk is afgewerkt met witte tape details op de schouders. De ΒΌ ritssluiting en polokraag zorgen voor that extra touch.

Sporty dress: adidas Originals

Geef je girly look een sporty touch met deze Football Trefoil Tank Dress van adidas Originals. Deze bold paarse jurk is voorzien van een verticaal 3-Stripes dessin. Het racerback design zorgt voor de optimale bewegingsvrijheid en de polyesterstof keeps you covered. Combineer dit crew neck jurkje met sneakers uit de New-In collectie van JD Sports.

Influencers inspo

View this post on Instagram

Ben jij ook zo'n fan van de T-shirt dresses?πŸ’œ Shop de nieuwste @ellesse piping panel T-shirt Dress via de link in onze bio. πŸ“²

A post shared by jdwomenNL (@jdwomennl) on

Volg nu @JDWomenNL voor nog meer festival inspo voor aankomende zomer! De gehele festival collectie shop je hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog