jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 30/08/2018

NEW BRAND ALERT: JAMESON CARTER

Het merk JAMESON CARTER is de nieuwste toevoeging aan de JD fam! JAMESON CARTER combineert comfort en stijl met een luxury streetwear lijn als resultaat. Dit merk wordt gegarandeerd jouw nieuwe ‘go-to brand’ op jouw off-duty dagen!

JAMESON CARTER werd opgericht in 2016 en was al gelijk een hit in de celeb scene; een mooie aanwinst dus voor JD! De lijn begon met enkel accessoires, maar breidde verder uit met meerdere essentials voor een next-level fit.

Jameson Carter

Who’s Reppin’?

Heb je nog nooit eerder van dit merk gehoord?… Waar was je al die tijd? JAMESON CARTER is op dit moment HET merk op Instagram, waar the hottest influencers en celebs de nieuwste items in stijl showen!

Alex Bowen en Mike Thalassitis (AKA. Muggy Mike) de hunks van Love Island 2018 spotten we steeds in sporty JAMESON CARTER items, net als één van de nieuwste eilandbewoners, Eyal draagt ook de looks van dit merk. Het is niet alleen een go-to brand voor guys, Charlotte Crosby en Amber Davies have been stealing their style en maken hun eigen looks door de logo t-shirts hierbij te matchen voor een outfit met laidback boyfriend vibes.

black JAMESON CARTER hoodie
Alex Bowen in stone JAMESON CARTER t-shirt
logo T-Shirt black
white JAMESON CARTER T-shirt

De collectie

Wil jij luxe streetwear met een subtiele finishing touch? Dan is dit de collectie you will need! Bij JAMESON CARTER, is comfort key, simple maar stijlvolle dessins als coverage voor elk seizoen en waar je ook heen gaat.

Upgrade jouw wardrobe met hun premium streetwear – check nu de hoodies, t-shirts, trainingsbroeken en meer inclusief de hottest JD-exclusive colourways.

Shop nu de gehele collectie van JAMESON CARTER op onze site.

Lees meer zoals dit

Volgende blog