jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 15/05/2019

NEW! FRED PERRY’S COLLECTIE BIJ JD SPORTS

Waarschijnlijk heb je al enkele trendy items voorbij zien komen bij JD Sports… Met trots kunnen wij bekend maken dat de collectie van Fred Perry vanaf nu verkrijgbaar is bij JD Sports voor dames, heren en junior!

In 1952 kreeg dit premium merk grote naamsbekendheid met de lancering van de wereldberoemde polo met de lauwerkrans als trademark. Fred Perry slaat een brug tussen sportswear en streetwear en verzekert je van een smashing look! Hieronder volgt een selectie van de musthavesss, don’t miss out…

fred perry

Signature look

Fred Perry is back met signature polo’s in het wit met zwarte accenten. De polo’s zijn gemaakt van een ademende stof en daarom perfect om jouw zomer outfit te finishen. Deze dames tops zorgen voor een extra elegante touch zodat je ready bent voor elke gelegenheid! Naast polo’s kun je nu ook t-shirts scoren in koele kleuren, zoals dit exclusieve Fred Perry Chest Panel T-Shirt.

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

Maak je look compleet met een paar witte sneakers. Check de collectie met de nieuwste witte sneakers hier.

Step out in a classy style

Voor een classy style scoor je het witte Fred Perry Colour Block Short Sleeve T-Shirt, verkrijgbaar met een rood colourblock design. Combineer je t-shirt met een jeans voor een perfecte look op casual dagen. Op zoek naar meer coverage? Dan kies je voor het Fred Perry Sport Shell Jacket.

tshirt fred perry
basic zwart

Geef je wardrobe een stijlvolle touch met een basic sweater voor everyday wear. Het Fred Perry Embroidered Sweatshirt is nu verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw & grijs.

Ontdek nu de gehele Fred Perry collectie bij JD Sports!

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog