jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 17/07/2020

New in: a classic comeback – Converse Chuck 70

Om de OG Chuck Taylor All Star van de ‘70s te vieren, lanceert Converse nieuwe colourways van hun re-crafted sneaker: de Chuck 70.

More than just a sneaker. Deze comeback style zit boordevol Converse’s DNA en spirit. Het heeft signature details van de Chuck Taylor All Star en doet denken aan het ’70s icoon, terwijl er moderne details aan zijn toegevoegd. Check de Chuck 70 sneakers hier of lees hieronder meer!

 

Get to Know the Chuck 70

Converse lanceerde de Chuck Taylor All Star voor het eerst in de jaren ’70. De OG style kwam terug in 2013 en werd Chuck 70 genoemd, als knipoog naar het ‘70s icoon. De nieuwe sneaker heeft dezelfde signature look als de All Star, met contrasterende stiksels op de bovenkant en een All Star kenmerk op de hiel. Maar er zijn ook veel verschillen…

Ze zijn gemaakt met een premium, zwaarder canvas bovenwerk voor toegevoegde duurzaamheid en structuur. De signature rubberen neus heeft een off-white finish om de sneaker een worn-out look te geven, terwijl hij aansluit op de tussenzool. Naast de signature contrasterende stiksels, heeft de Chuck 70 versterkte stiksels op de voorvoet voor een extra vintage edge.

Deze kicks hebben een lichtgewicht tussenzool en een cushioned voetbed. Natuurlijk zijn deze sneakers finished met signature branding zodat je verzekerd bent van een classic Converse look.

 

Lace Up

Like what you see? Ga met de nieuwste colourways van deze Chuck 70 voor een retro style en shop de Converse Chuck 70 collectie nu bij JD!

Lees meer zoals dit

Volgende blog