jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 03/09/2020

New in: adidas Clean Classics

adidas Originals creërt al jarenlang de meest iconische modellen. Nu voert het merk grote veranderingen door en pakt daarmee de grootste zorg van onze generatie aan: een einde maken aan plastic verspilling.

De Clean Classics collectie van adi is bewust gemaakt en geeft je de mogelijkheid om meer duurzame keuzes te maken. De collectie bestaat uit de meest iconische modellen met een gerecycled bovenwerk en hernieuwbare en teruggewonnen zolen van rubber. Verwacht maximaal comfort en natuurlijk een signature 3-Stripes stijl. Check de nieuwe collectie en details hier!

GEBRUIK MINDER, VERSPIL MINDER

adidas heeft het creatieproces bekeken en duurzame oplossingen gevonden. De iconische Stan Smith, Superstar Bold en Continental zijn gemaakt met Primegreen, een serie van high performance gerecylede materialen. Het bovenwerk van deze sneakers bestaat uit minimaal 50% gerecycled materiaal. Zo wordt het gebruik van nieuwe materialen die impact hebben op het milieu vermindert.

De sneakers zijn uitgerust met papieren veters en inlegzolen van natuurlijk kurk die gemaakt zijn van hernieuwbaar, natuurlijk materiaal. De nieuwste collectie bestaat uit de retro sneakers die je gewend bent, maar dan in een duurzamer jasje – win-win!

adidas Clean Classics

SHOP ZE NU!

Tijd voor een refresh van je sneaker rotation én je steentje bijdragen aan de planeet? Check de Clean Classics collectie nu!

Volg ons op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog