jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 14/10/2020

New in: PUMA RS Fast Intro

Sneller en frisser dan zijn voorgangers: de nieuwe RS-Fast sneakers. Net gelanceerd door PUMA.

De RS-Fast is de nieuwste toevoeging aan de Running System line-up en voegt een nieuwe look toe aan de RS familie. De collectie bestaat uit gewaagde en niet te missen colourways. Check de collecties PUMA RS-Fast Heren en PUMA RS-Fast Dames snel en get inspired!

Een close up van de RS-Fast

Met de RS-Fast wordt street style opnieuw uitgevonden. Deze sneakers zijn geïnspireerd op de stijl van de jaren 2000, gecombineerd met futuristische vibes.

De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende colourways. Ga voor een classic monochroom model of kies een exemplaar met meerdere kleuren. Ze hebben een bovenwerk van ademend mesh met leren overlays voor een premium edge.

De RS-Fast sneakers zijn uitgerust met PUMA’s RS technologie. PUMA heeft de Running System technologie opnieuw geïntroduceerd in 2019. Sindsdien hebben ze een reeks must-have sneakers uitgebracht, inclusief de RS-X, RS-2K en meer. De RS tussenzool is chunky, lichtgewicht en dempend. Nog niet geprobeerd? Dit is je kans…

Cop ‘Em

Heeft je sneaker ‘drobe dringend een upgrade nodig? Frisser of sneller dan de RS-Fast wordt het niet… Check de complete PUMA RS-Fast Intro collectie nu!

Volg ons op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog