jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 17/12/2020

New in: Calvin Klein Kids

Je look naar een nieuw level brengen? De nieuwste collectie van Calvin Klein has got you covered.

Calvin Klein is opgericht in ’68 en maakt al meer dan 50 jaar luxe en sportieve designs. Met de nieuwste essentials houd je het classic. De collectie bestaat uit weekend ‘fits voor meisjes en jongens met Calvin Klein’s signature, premium comfort. Check it out!

Fresh ‘Fits

De nieuwste collectie van CK zorgt voor easy, everyday comfort en bestaat uit T-shirts met lange en korte mouwen in veel verschillende kleuren. Breng je layer game naar het volgende level door ook voor een sweater te gaan. Deze witte Institutional Logo Crew Sweater belooft supreme comfort en een luxe look.

Een complete CK look? Combineer je T-shirt of sweater met deze Institutional Logo Trainingsbroek.

Cosy Comf’

Maar daar blijft het niet bij! Calvin Klein heeft ook nieuwe items voor de girls. Of je nu een wandeling gaat maken of thuisblijft om te Netflixen, de nieuwste collectie heeft alle essentials die je nodig hebt.

Keep it classic en ga voor een volledig zwarte ‘fit met de Institutional Logo Hoodie en bijpassende legging. Calvin Klein maakt het je niet makkelijk; met T-shirts en meer in verschillende kleuren, is het lastig om te kiezen!

De hele Calvin Klein Kids collectie zien? Check ‘t nu en shop jouw nieuwe CK look!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog