jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 21/04/2021

Nike: your first move

In je bovenste lade zijn stijl en comfort belangrijk, toch? Nike’s got you covered met hét basis item van elke ‘fit.

Met de lancering van hun nieuwe ondergoedcampagne, ‘Your First Move’, brengt de Swoosh je ondergoed naar een hoger level. Of je nu op kantoor bent, boodschappen doet of een nieuw PR neerzet, Nike’s ondergoed houdt je comfy.

Everyday Essentials

Nike weet dat wat je draagt je dag mede bepaalt. En wat is het eerste wat je aantrekt als je je aankleedt? Ondergoed. Als je graag een fresh ‘drobe wil creëren, is het vinden van het juiste ondergoed de eerste stap. Want comfort is key!

Zoals te zien bij Manchester United’s aanvaller Marcus Rashford (@marcusrashford) en Amerikaanse profvoetballer Sergino Dest (@sgd_2), zijn de boxershorst van Nike ideaal voor trainingssessies, op het veld en daarbuiten!

Om ervoor te zorgen dat je eerste beweging van de dag de beste is, is elke boxer gemaakt van een stretchstof voor flexibiliteit. Ook zijn de boxershorts voorzien van Nike’s Dri-FIT technologie om zweet af te voeren zodat je koel en comfortabel blijft, ongeacht de sport. Of je nu amateur of prof bent, zeg maar dag tegen zweet!

Go-To Comf’

De boxershorts hebben het eenvoudigste silhouet en een nauwsluitende pasvorm. Ze zijn ideaal om te dragen onder een slim-fit broek of short. De boxers zitten perfect op de heup, zijn iets lager en hebben korte pijpen tot halverwege de dij.

De Nike Underwear collectie bestaat uit een scala aan modellen, waaronder boxers in meerdere kleuren en 3 packs. Shop de collectie nu!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog