jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 22/10/2020

New in: FILA

Denk je aan retro, dan denk je aan FILA. Hou je van een 90’s stijl, laidback laagjes en throwback sneakers? FILA has got you covered. Nu het nieuwe seizoen is begonnen, is het tijd om je wardrobe klaar te maken voor koudere dagen. Kijk snel verder voor wat FILA inspiratie!

FILA ‘FITS

Wees gegarandeerd van een head turning look met FILA’s laatste collectie, met onder andere JD exclusieve items. Ga voor laidback comfort met een retro randje met FILA hoodies, joggingbroeken, jassen, leggings en meer.

FOR THE GUYS…

Kies voor een item met colour block design voor een instant retro stijl. FILA’s Marrow Sweater in het grijs, zwart en wit, is een off-duty essential. Ga voor een ultieme chill look door de sweater te combineren met de Todd Joggingbroek. Een street ready outfit of een chill ‘fit voor op de bank? Met deze JD Exclusieve FILA look zit je in beide gevallen goed!

Maak je ‘fit compleet met FILA’s nieuwe throwback sneakers! De F13 sneakers zijn geïnspireerd op retro hi-tops uit de 80’s en 90’s en zijn met hun klassieke uitstraling makkelijk te combineren.

FOR THE GIRLS…

Ook voor dames heeft FILA een nieuwe lading laidback looks. De herfst en de winter zijn de perfecte seizoenen om voor een matchend trainingspak te gaan. Kies voor een chille retro vibe met deze Embroidered Logo Crew Sweater en Joggingbroek en wees verzekerd van maximaal comfort. Mis ook deze FILA Repeat Logo Boyfriend Longsleeve niet!

Bekijk de hele FILA collectie en get inspired! Of ga gelijk naar de FILA Heren collectie of Dames collectie om je favoriete items uit te kiezen.

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog