jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 22/10/2020

Tijd voor kerstcadeaus: onze favoriete sweaters en hoodies

De mooiste tijd van het jaar komt dichterbij en het aftellen naar kerst is begonnen! Be prepared en shop alvast de mooiste kerstcadeaus. Hang je foute kersttrui aan de wilgen en leg één van JD’s sweaters onder de boom. Op zoek naar inspo? Wij zetten onze favoriete items voor heren, dames en kids voor je op een rijtje. Check it out!

CADEAUS VOOR DE GUYS

Weet je nog niet wat er op z’n wishlist staat? Geen probleem. Met deze sweaters van de beste merken zoals FILA, Nike en Calvin Klein zit je altijd goed. JD heeft heren sweaters in verschillende stijlen en kleuren. En natuurlijk voor elk budget! Check hier alle heren sweaters en andere cadeau ideeën voor heren en shop de beste kerstcadeaus.

CADEAUS VOOR DE GIRLS

Een kerstcadeau met next level comfort? Dan zit je met deze dames sweaters goed. De opties zijn endless! Ga voor een effen exemplaar, een all over print of kies een sweater met een ¼ ritssluiting. Bekijk hieronder snel onze favourites. Benieuwd naar andere cadeaus? Check JD’s gift finder voor dames.

CADEAUS VOOR KIDS

Check ook onze collectie cadeaus voor kids. We hebben onze chillste sweaters voor jongens en meisjes voor je geselecteerd. Get inspired below en shop nu een super comfy kerstcadeau voor je little one, verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

 

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog