jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 25/02/2021

New in: Nike Air Vapormax Evo

Big news: Nike is  terug met nieuwe colourways van de Air VaporMax Evo! Het nieuwste VaporMax silhouet is geïnspireerd op niet één of twee, maar op maar liefst zeven Nike iconen uit het verleden. Een hele lading legendarische looks in één sneaker? De nieuwe Triple Black en de Wolf Grey/White colourways worden officieel gelanceerd op 4 maart 2021.

All Things Air Max

Nike introduceerde de Air technologie voor het eerst in 1978, en sindsdien is het niet meer weg te denken. In ’87 werd Air demping zichtbaar en de afgelopen drie decennia is Air demping voortdurend ontwikkeld om bij de nieuwste designs te passen. De evolutie stopt daar niet…

Het mixen van iconische sneakers is niet nieuw voor Nike, maar met de Air VaporMax Evo heeft het merk de Air Max esthetiek gemixt als nooit tevoren. Of je nu gek bent op de retro stijl van Air Max 90 of op de technologie van de VaporMax 2020… De Evo leent designelementen van zeven verschillende Air Max trainers, zodat je in een all-new ontwerp stapt, met roots in geschiedenis en innovatie.

Als je kijkt naar de generaties Air Max tussen de jaren ’90 en nu, heeft de VaporMax Evo hints van de 90, 93, 96, Air Max Plus, Tuned 99, Solas en 180+. Bringing the best of the past into the present.

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

 

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog