jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 26/06/2020

New in: Nike zwemkleding

It’s official. We hebben er allemaal heel lang op gewacht maar nu is het toch echt zo ver: de zomer is begonnen! Helaas hoef je dit jaar waarschijnlijk niet je koffer in te pakken voor een chille strandvakantie of citytrip, maar dat betekent niet dat je niet maximaal gebruik kunt maken van het lekkere weer. Geniet van je balkon, chill in het park of geef een kleine poolparty in de tuin. Met deze hoge temperaturen ben je het liefst de hele dag buiten. Leg je badhanddoek neer, zet een chill muziekje op en ga voor een ultiem vakantiegevoel.

Een nieuwe bikini of zwembroek mag daarbij niet ontbreken! Bij JD shop je nu de nieuwste zwemkleding van Nike, want de nieuwe Swoosh items zijn toegevoegd aan onze swimwear collectie. Get inspired! Ga voor summer essentials in frisse kleuren en stijlen. Deze zomermusthaves geven je een opvallende, poolready look die je meer dan één seizoen kunt dragen. Bekijk hieronder onze favoriete nieuwe Swoosh items voor mannen en vrouwen.

VOOR BEACH BABES
Ga voor een simpele maar toch opvallende look met een Swoosh badpak. Deze poolside essential is gemaakt van een sneldrogende, stretchy stof en heeft een low-back design. Ga voor een zwart model of kies voor een koraalrode kleur voor een statement look. Liever een bikini? Nike heeft nieuwe bikini’s in bold colourways. Ga voor een bandeaubikini in een opvallende zomerkleur en combineer ‘m met een high waist bikinibroek. Niet zo’n fan van felle kleuren? Kies dan een zwart exemplaar.


VOOR BEACH BOYS

Ook voor de heren zijn er nieuwe items. Get inspired! Ga voor een statement look bij het zwembad met een zwembroek in een opvallende kleur. Zo zit er roze zwembroek met retro vibes in de nieuwe collectie, maar kun je ook voor een bold look gaan met een paarse fade item. De zwembroeken hebben twee zakken zodat je je key-items altijd binnen handbereik hebt en zijn voorzien van quick-drying tech voor extra comfort. Natuurlijk zijn ze finished met een signature Swoosh logo. Liever een neutrale kleur? Check dan ook deze grijze on-trend items. Kies een zwembroek met all-over print of rep the Swoosh met deze Fade Zwembroek. Beide items hebben een mesh binnenbroekje en een verstelbare, elastische tailleband.

Meer zien? Check de nieuwste items van de collectie Dames Nike Zwemkleding en Heren Nike Zwemkleding nu op de website. Enjoy your summer!

Lees meer zoals dit

Volgende blog