jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 06/07/2020

Workout ready: musthave sport accessoires

Er zijn heel veel redenen om te sporten. Je sport omdat het goed is voor je lichaam, omdat je fitter wil worden, of om even je hoofd leeg te maken. Misschien sport je wel samen en is een workout voor jou een sociale activiteit. Wat je reden ook is, een extra steuntje in de rug kan geen kwaad. Met JD’s sport accesoires maak je je workout of run nét wat makkelijker. Get inspired below en breng je performance naar the next level!

BIDONS
Stay hydraded tijdens je workout! Heel belangrijk, zeker met het warme weer. Deze bidons van Nike hebben een twist-off dop en een stevige grip. Ga voor een zwarte, roze of paarse colourway. Natuurlijk zijn ze finished met de iconische Nike Swoosh. Check alle bidons van JD hier.

 

PETTEN
Genoeg water drinken is belangrijk, maar minstens zo belangrijk is om je hoofd goed te beschermen tijdens je workout buiten. Check below een paar items uit JD’s collectie petten die van pas komen tijdens een run langs het water of een bootcamp in het park. De New York Yankees pet is verkrijgbaar is verschillende styles en colourways. Liever een neutrale touch aan je ‘fits geven? Ga dan voor een cap van Rewired. Meer zien? Check JD’s collectie petten.

 

SPORTTASSEN
Neem al je sport essentials mee in een sporttas! Je portemonnee, flesje water en handdoek passen gemakkelijk in deze Tote Bag. Meer items om mee te nemen? Ga dan voor een rugtas of een nóg groter exemplaar. Check alle sporttassen hier en shop jouw nieuwe item nu bij JD!

 

ZWEETBANDJES
Ga voor next level comfort met deze zweetbandjes van Nike. Veeg het zweet van je voorhoofd en zorg er tegelijkertijd voor dat je haar niet in je gezicht komt tijdens je workout. Deze zweetbandjes zien er ook nog eens stylish uit.


SPORTARMBANDEN

Houd je resultaten bij met je telefoon. Met een sportarmband gaat dat een stuk makkelijker dan wanneer je ‘m in je hand houdt. Check deze telefoonhoes van Nike nu in een grijze en roze colourway. Track je run en bekijk achteraf hoe je gepresteerd hebt!

 

PERSONALISEER JE OUTFIT
Een sport accessoire met een persoonlijke touch? Personaliseer je rugzak of pet bij JD voor een head turning look! Hoe? Heel simpel! Kies je favoriete item met de optie ‘Voeg een personalisatie toe’, voer je tekst in en voeg het item toe aan je winkelmandje. Afrekenen gaat zoals normaal en jij ontvangt je item met een persoonlijke touch. Meer informatie over gepersonaliseerde items lees je hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog