jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 21/10/2020

New in: Timberland

De herfst is begonnen, maar de winter staat alweer voor de deur. En dan kun je maar beter goed voorbereid zijn. Hoe? Met Timberland.

Timberland werd opgericht in ’52 en staat vanaf dat moment voor hard werken, innovatie en liefde voor het buitenleven. Maar naar buiten terwijl het regent..? Met Timberland is dat geen probleem. Onze influencer-crew showet je de modellen van de nieuwste collectie, zodat jij straks helemaal ready bent voor koudere tijden.

Is je sneaker ‘drobe nog niet klaar voor de koudere maanden? Kijk snel verder!

 

6 Inch Classic

Klassieker dan Timberland’s 6 Inch Classic (it’s in the name!) wordt het niet. Deze iconische boots zijn seizoen na seizoen favoriet bij onze fans en zijn al meer dan 45 jaar populair. London guy Tristan (@tristantaylormade) laat je één van de eerste waterproof leren boots van zijn soort zien. Ga voor een casual look door deze schoenen te combineren met denim, een T-shirt en een bodywarmer.

Field Trekker

Check de Field Trekker voor een moderne versie van Timberland’s signature robuuste uitstraling. De Field Trekker in de colourways zwart en bruin zijn exclusief verkrijgbaar bij JD. Deze mid-cut laarzen hebben een bovenwerk van nubuck van een duurzame leerlooijerij. Ze zijn voorzien van een OrthoLite® voetbed en een compressie-gevormde EVA tussenzool voor maximaal comfort. Model Thomas (@thomasvegeler) gaat voor een laidback look door de boots te combineren met een joggingbroek en een hoodie.

Tijd voor Timbs in je leven? Check snel de hele Timberland collectie, inclusief schoenen en kleding!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog