jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 26/04/2018

NEW IN – THE NIKE AIR VAPORMAX PLUS

Nu online verkrijgbaar: De Nike Air VaporMax Plus ‘Zwart/Wit/Dark Grey’ Met een vernieuwd dempingssysteem zorgt de lichte Nike Air VaporMax Plus herenschoen voor een veerkrachtig gevoel onder de voet zodat het lijkt alsof je op wolken loopt. Het voorgevormde, vintage bovenwerk zorgt voor een aansluitende, comfortabele pasvorm.

Nike Air VaporMax Plus

Waarom deze nieuwe drop een musthave is voor elke sneakerhead?

Doordat de schoen een compressie gevormd bovenwerk heeft geeft dit een goede pasvorm. Er zitten synthetische overlays in de schoen wat zorgt voor extra duurzaamheid. Door het gebruik van een duurzame rubberen zool heeft de schoen een uitstekende grip. And last but not least! De schoen heeft een foam middenzool wat zorgt voor een responsieve demping.

Nike Air VaporMax Plus
Nike Air VaporMax Plus

Nieuwsgierig naar het verhaal van de Nike Air VaporMax Plus

De Air-Sole unit van Nike maakte in 1978 zijn debuut in Nike schoenen. In 1987 zag de Nike Air Max 1 het levenslicht. De schoen had een zichtbare luchtkamer in de hak waardoor de fans de geweldige demping van de Air-Sole niet alleen konden voelen, maar ook konden zien. De modellen voerden in de jaren 1990 de boventoon met een serie releases die nu iconisch zijn. In 1998 introduceerde de Nike Air VaporMax Plus een dempingsysteem dat Air-Sole units afstemde op specifieke delen van de voet. Hardlopers profiteerden daardoor van meer stabiliteit, maar zelfs zonder de unieke prestatievoordelen was de schoen erg geliefd dankzij zijn unieke look. De Sunset kleurencombinaties en golvende designlijnen, geïnspireerd op het strand, zorgden dat de schoen een fanbase van fanatieke sneakerheads kreeg, wat uitgroeide tot een cultureel fenomeen.

Online verkrijgbaar @JDSports. Volg ons ook via instagram onder de naam; JDsportsNL om up-to-date te blijven van de laatste launches.

Lees meer zoals dit

Volgende blog