jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 04/06/2019

Next level performance met de adidas Alphaedge 4D

Ga voor een next-level performance en maak een statement on the streets! De nieuwste adidas‘ Alphaedge 4D voor heren zijn nu verkrijgbaar bij JD Sports en onmisbaar voor jouw sneaker wardrobe.

High demand alert! Deze futuristische sneakers zijn echte musthaves voor sneakerfans. Wil jij zelf de nieuwste 4D tech ervaren? Don’t miss out en shop de Alphaedge 4D nu.

Alphaedge

Fresh Tech, Statement Style

De Alphaedge 4D brengt de innovatieve 4D tech voor het eerst naar JD Sports!

De 4D midsole was eerst onderdeel van een conceptuele Futurecraft innovatie, waarbij 3D-geprint gerecycled plastic als duurzaam alternatief werd aangeboden. De 4D technologie van de Alphaedge 4D is uitgerust met Digital Light Synthesis. Dit is een 3D print proces dat zowel licht als zuurstof gebruikt. Deze sneakers zijn voorzien van een midsole voor maximum support, demping en energy return; alles in één sneaker.

Het Primeknit bovenwerk van de Alphaedge is gemaakt van Forgefiber tech. Deze technologie is TPU-coated voor een verbeterde performance, extra ondersteuning en comfort– no matter what you’re up to!

De Continental rubberen buitenzool zorgt voor de optimale grip op vrijwel alle ondergronden. De sneakers zijn perfect om te dragen tijdens het hardlopen of andere workouts. Verzeker jezelf nu van een eye-catching look, ook on the streets!

Alphaedge 4D
Alphaedge 4D

Scoor de Alphaedge 4D nu!

De Alphaedge 4D sneakers zijn nu verkrijgbaar bij JD in twee verschillende colourways: zwart en wit. Beiden zijn uitgerust met een groene 4D midsole.

Dit is je kans om next-level style en performance te ervaren. Check nu de Alphaedge 4D collectie bij JD Sports!

Lees meer zoals dit

Volgende blog