jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 31/10/2018

NIEUW BIJ JD: NICCE AUTUMN COLLECTION

Ben jij klaar om dit seizoen te shinen? Be swift guys, want de nieuwe collectie van Nicce is just dropped online!

Dit is de meest recente toevoeging aan JD’s New In. Nicce gaat verder met haar succesreeks en stepped up the game met deze nieuwe herencollectie! Wil jij chillen in premium comfy items? Check dan the below musthaves.

white Nicce logo T-shirt
Nicce Jacket

The Brand

In 2013 is Nicce opgericht en this brand zet de trend als het aankomt op een clean style en casual outfits. Het merk put inspiratie uit de lifestyle scene op Ibiza met een sterke focus op fashion style en muziek.

Het label begon met het uitbrengen van logo tee’s en sweaters, nowadays droppen ze een complete collectie van street-ready outfits. Inclusief alle accessoires die jij nodig hebt voor een on-point look!

Nicce waist bag
Orange Nicce Hoodie

Just got launched at JD

De Nicce Autumn/ Winter essentials zijn nu al een hit bij JD! De catchy layers zoals t-shirts, hoodies, sweaters, jacks en meer garanderen je een comfy feel en fit, no matter the weather.

De juiste finish van je outfit? Dat is absolouut de Nicce bag! Ideaal to keep your essentials safe en binnen handbereik. Cross body bags, waist bags of een backpack variant, voor elke gelegenheid is er de perfecte tas. Final extra’s zijn de Nicce caps met logo borduursels.

Waar wacht je nog op? Be quick en shop nu de hele Nicce collectie bij JD Sports!

Lees meer zoals dit

Volgende blog