jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 18/07/2019

Nieuw bij JD Sports: Levi’s musthave collectie

Al meer dan 150 jaar levert Levi’s een iconische look binnen de fashion scene. Voor de echte fans hebben wij good news: Levi’s is just landed at JD! Deze nieuwe collectie geeft jouw off-duty wardrobe een perfecte make-over. Het modelabel begon met het creëren van de OGs jeans. Anno nu geeft Levi’s haar collectie een next level upgrade met washed details, cut-outs en standout kleuren afgestemd op de kenmerkende stijl van het merk. Ben jij net als wij excited about de nieuwe Levi’s collectie? Lees dan snel alles over dit populaire jeansmerk en check de highlights uit onze collectie.

Levi's
Over het merk Levi’s

In 1853 zag dit iconische label het daglicht. De oprichter Levi Strauss emigreerde naar Amerika en opende een warenhuis in San Francisco. Op het hoogtepunt van de California Gold Rush zag Levi in dat hardwerkende mensen beloond wilden worden EN er ook goed uit wilden zien. Hij ging een samenwerking aan met de kleermaker Jacob David en samen creëerden ze iets nieuws to change the game. Koperen details gecombineerd met stoer denim, ’s werelds eerste blauwe jeans was ontworpen.

Sindsdien won de spijkerbroek aan populariteit en Levi’s groeide uit tot een toonaagevend jeansmerk. Met de jeans van Levi’s kon iedereen zelfzelf identificeren, de jeans waren een vorm van zelfexpressie. It was all about making a statement!

Streetstyle voor laidback days

Na een succesvolle start heeft Levi’s zich verder ontwikkeld tot wereldleider op het gebeied van jeans. Met haar street-ready collecties brengt zij jouw outfits naar de next level. Weet je niet welk item je als eerste moet shoppen? Begin jouw off-duty staple dan met de Levi’s OG denim!

Outfit Levi's para hombre con camiseta multicolor y vaqueros cortos
Hombre con caqueta vaquera Levi's

Het statement denim jack zorgt voor een switched up style zodra jij jezelf er in wrapped. Uitgevoerd met een button-down knoopssluiting voor een perfecte fit. De borst en zijzakken bieden extra opslagruimte voor je essentials. De puntige kraag zorgt voor een classic style. Zo’n jack moet je toch scoren?

Ben je niet zon’n fan van denim? No worries! Levi’s heeft naast denim nog meer verschillende outfits. Ga voor een street-ready style met een standout item zoals de logo hoodie. Voeg wat cotton comf’ toe aan je laidback outfit. Deze bold hoodie valt op vanwege de multi-coloured branding op de borst en mouwen.

Sudadera blanca y logo multicolor de Levi's
Sudadera con capucha amarilla y negra de Levi's

Is het zomers weer en wil jij zonder hoodie de straat op? Check dan de uitgebreide range met standout t-shirts. Een multi-coloured style, een camo look, een classic shirt of een crew neck t-shirt, aan jou de keus.

Chico con camiseta de camuflaje y pantalón negro de Levi's
Joven con camiseta a rayas y pantalón vaquero, outfit de Levi's

Wil jij ook een stylish look met Levi’s? Check nu de gehele Levi’s collectie en refresh jouw off-duty ‘drobe!

Lees meer zoals dit

Volgende blog