jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 23/04/2021

Unknown T draagt adidas Originals ZX 2K Boost

Throw it back naar juni 2020, toen adidas Originals een nieuw lid aan de ZX-familie heeft toegevoegd: de ZX 2K Boost. Fast forward naar nu en de sneaker is nog steeds populair, met frisse, onverwachte colourways en JD exclusieve stijlen.

De ZX 2K Boost, die de signature adidas innovaties combineert met een strak design, is een must voor elke collectie. Wil je de nieuwste items zien? De Britse rapper Unknown T laat je precies zien hoe je ze moet dragen. Check it out!

As seen on Unknown T

Unknown T, afkomstig uit Londen, heeft misschien wel de meest kenmerkende stem in UK drill. In 2018 dropte hij de freestyle ‘Mac About Bars’ en vervolgens bracht hij zelf ‘Homerton B’ uit, wat hem naar de voorgrond van de muziekscene stuwde. Sindsdien heeft hij tracks zoals ‘Leave Dat Trap’ met AJ Tracey gemaakt.

Van de studio naar de bank… Unknown T laat je zien hoe hij de ZX 2K Boost van adidas Originals draagt. Hij heeft de net binnengekomen Grey Six, Core Black en Solar Red colourway gecombineerd met alles wat met 3-Stripes te maken heeft. Zijn matching pak komt uit de ID96 collectie, die vol zit met key players voor elke off-duty ‘drobe. Shop nu zijn 1/4 Zip Hoodie en bijpassende ID96 trainingsbroek!

Shop nu

De ZX 2K Boost, die de meest responsieve demping van adidas tot nu toe heeft, geeft je niet alleen een nieuwe look, maar zorgt ook voor all-day comfort.

Shop alles van adidas Originals en check nu het nieuwste van de ZK 2K Boost collectie!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog