jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 28/04/2021

Revived & refreshed: New Balance 2002R

In 2010 lanceerde New Balance de 2002 sneaker, een technische hardloopschoen die op de top van zijn kunnen was. Iets meer dan 10 jaar later hebben ze het signature silhouet teruggebracht en introduceren ze de New Balance 2002R…

Deze sneakers zijn geïnspireerd op de 2010 hardloopschoen en behouden de OG designlijnen, maar ze zijn geüpgrade met moderne details. Check it out!

Running Style Refreshed

De 2002 trainer kwam vorig jaar terug met een high-profile samenwerking met de Amerikaanse designer Salehe Bembury. Dit jaar biedt New Balance de 2002R aan in verschillende colourways, waaronder een heleboel JD exclusives!

In 2010 was de NB 2002 het toppunt van performance hardloopschoenen. Nu de schoen terug en verder ontwikkeld is, is de schoen net zo goed te dragen op straat als op het sportveld. De New Balance 2002R heeft een bovenwerk van premium mesh en suède en is verkrijgbaar in verschillende colourways voor zowel heren als dames. De technologie is hetzelfde als bij de OG, met een ABZORB-middenzool voor maximaal comfort en een schokabsorberende N-ergy buitenzool.

Met gestroomlijnde vormen en cut out details, biedt de 2002R een futuristische kijk op een klassieker – meer dan een decennium later! De sneakers zijn finished met het legendarische New Balance ‘N’ logo op de zijkanten.

Lace Up in the Latest

Arsenal FC’s Bukayo Saka (@bukayosaka87) en Aish (@TBC) laten zien hoe zij de nieuwste New Balance modellen dragen. Saka en Aish laten zien dat de 2002R zowel sportief als casual kan zijn en combineren ze met van alles: van joggingbroeken en trainingsbroeken tot jeans.

Hoe ga jij ze dragen? Check de complete New Balance 2002R collectie en scoor jouw nieuwe paar!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog