jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 12/07/2021

Sporty stijl van Reebok

Reebok, opgericht in 1958, brengt al meer dan 60 jaar sportartikelen uit. Ze zijn begonnen met het uitbrengen van hardloopschoenen en hebben zich ontwikkeld tot een merk dat sinds de jaren ’80 met veel succes een hele reeks kleding, sportschoenen en accessoires uitbrengt.

Van casual kleding met een sporty randje tot fitnesskleding die is ontworpen zodat je lekker kunt bewegen, they’ve got you covered! Dit seizoen heeft Reebok een hele lading freshness gedropt zodat jij ready to go bent – wat je ook van plan bent.

Rep Reebok

Til je training naar een hoger niveau met de nieuwste workout looks. Of je nu in de sportschool traint of gaat hardlopen, Reebok’s collectie performance kleding is gemaakt om in te bewegen. Check de reeks T-shirts, shorts, trainingsbroeken en meer, gemaakt met zweetafvoerende technologie voor koel, droog comfort – hoe intens de training ook wordt.

Rustdag? Het nieuwste van Reebok is ook ideaal voor op een off-duty day.

Retro-inspired style

Tijd om je gym’drobe een refresh te geven? Reebok’s got you. Blijf ondersteund terwijl je je work-out doet met de Stitch sport bh of de Tri sport bh. Voor koel comfort maak je de look af met een short, legging of flared – ideaal voor yoga! Gemaakt om er goed uit te zien én je tegelijkertijd goed te voelen: deze fitness ‘fits zijn de ultieme athleisure essentials!

Voor extra comfort op koele dagen hou je het retro met de casual modellen van Reebok. Je vindt hier T-shirts, joggingbroeken en leggings met een op sport geïnspireerde stijl, finished met het signature Reebok logo.

Of je nu je off-duty looks aan het updaten bent of je klaar maakt voor de sportschool… Shop nu de nieuwste looks van Reebok!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog