jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 15/03/2019

SPRING-READY MET JD’S LIGHTWEIGHT JACKETS

De lente is om de hoek en dat betekent tijd voor een lightweight jacket die voor de nodige coverage zorgt. Om je op weg te helpen hebben wij een reeks heren jassen voor je op een rijtje gezet. Vind nu de perfecte layers van jouw favoriete merken; denk aan adidas Originals, Emporio Armani EA7, FILA, The North Face, Jack Wolfskin, Under Armour and many more…

Get Spring Ready & don’t miss out! Spot the highlights below.

lichtgewichtjassen

STEP OUT MET NIKE JACKETS

Ga voor een fresh Spring look met het Woven 1/4 Zip Anorak Jacket van Nike. Deze trendy jas is gemaakt van duurzaam nylon met een meshvoering voor ademend comfort. Uitgevoerd met twee zijzakken voor het opbergen van je key-items. Dit Woven 1/4 Zip Anorak Jacket van Nike is verkrijgbaar in een zwarte & felrode colourway.

anorak
swoosh woven

Voor een iconische Swoosh look scoor je het Nike Swoosh Woven Jacket, uitgevoerd in een zwart-witte colourway. Deze street essential zorgt voor maximum coverage en houdt je warm door het lichtgewicht geweven polyester. Check snel hier of je maat er nog is.

WINDPROOF ADIDAS ORIGINALS

Wrap jezelf in lichtgewicht comfort met een JD Exclusive item: het adidas Originals Tape Windrunner Jacket. Dit heren jacket komt in een groene colourway en voegt een retro touch toe aan je outfit.

adidas windrunner
swoosh

All Pics by @bylimitless

Ben jij benieuwd naar de rest van onze lichtgewicht jassen? Check deze dan hier. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van nog meer Spring inspo.

Lees meer zoals dit

Volgende blog