jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 28/12/2018

THE BIGGEST EVER SALE IS NOW ON!

De kerstdagen zijn weer voorbij en dat betekent dat het tijd is om jezelf te verwennen met mega deals! Onze Biggest Ever Sale is nu officieel van start gegaan en de stuntprijzen van al jouw favo merken droppen nu ONLINE.

Omdat onze Sale deals en limited items zo harddd gaan hebben wij het voor jou makkelijk gemaakt. Met behulp van onze Top Sale items list kan jij zonder stress gaan shoppen.

sale banner

Check nu onze mega kortingen voor heren, dames en kids online. Thank us later!

HEREN SALE ITEMS

Step out in 2019 met fresh new items uit onze Biggest Ever Sale. Of je nu gym essentials nodig hebt of juist op zoek bent naar comfy layers voor de resterende wintermaanden, onze Sale has you covered for less.

Hoodies zijn essentials die je het hele jaar door draagt en nu is het jouw kans om deze musthaves in te slaan! Kies voor retro met de Fila Aaren Hoodie en de exclusieve adi Tape Hoodie, of scoor een fresh street look met een merk zoals JAMESON CARTER. Niet alleen off-duty wear vind je in de Sale, maar ook padded jacks zodat jij warm gestyled de cold winter days door komt. Voor een everyday look check je onze t-shirts en trainingsjacks.

Is jouw wardrobe toe aan een refresh? Good news! Bij ons profiteer je van hoge kortingen op topmerken zoals Fila, adidas Originals en Nike. Ben jij fan van retro? Check dan nu onze adidas classics zoals Gazelle of Forest Grove, en natuurlijk de Nike Air Max 95.

adidas tape hoodie
fila sale hoodie

DAMES SALE ITEMS

Kerst is dan misschien wel voorbij maar dat betekent nog niet dat je hoeft te stoppen met trakteren. De start van onze Biggest Ever Sale maakt dit duidelijk: it’s time to treat yourself girl!

Januari is all about comfy wear en wij bieden je de meest comfortabele hoodies, leggings, sweaters en nog veel meer met scherpe kortingen! Op koude dagen ervaar jij maximale warmte tijdens je urban adventures met The North Face Embroided Logo Crop Hoodie of geef jouw gym look een premium upgrade met de adidas Originals Tape Legging.

Keep up the festive feels en smash out met de metallic vibes van de New Balance 373 en Nike Air Max 97. Als je het liefst voor big and bold gaat check je de FILA Ray uit de Sale…nu komt het moeilijkste..welke ga jij scoren?

The North Face Embroided Crop Hoodie
adidas Originals Tape Leggings

KIDS SALE ITEMS

Kids die willen shinen met hun favo merken vinden in the Biggest Ever Sale een outfit for less.

Onze Sale met fresh items voor jongens en meisjes heeft alles voor een back to school look of sporty outfit in het weekend. Scoor een comfy winter jack voor de rest van het seizoen of upgrade hun weekend wardrobe met items van McKenzie, adidas Originals en meer.

Keep them covered voor de winter met de Timberland’s Statsberg boots zijn perfecte essentials terwijl PUMA’s iconic Basket Heart sneakers een vleugje glam aan hun outfit. Shop nu alle Sale footwear voor baby’s, kinderen en junior – wees er snel bij…

juniors' mcKenzie jacket
children's sale tracksuit

En dit is nog niet alles! Shop nu hier de gehele Sale collectie!

Lees meer zoals dit

Volgende blog